Dünya'dan Güncel ve Nostaljik Ulaşım Fotoğrafları 📸

Hayırlısı bakalım, sonu Concorde gibi olmaz umarım :slightly_smiling_face:

8 Beğeni

Bence bu daha güzel olur :blush:

2 Beğeni

Çok yanlış düşünüyorsunuz. Amerika’nın Rusya’ya bir cevap vermesine gerek yok o zamanlar zaten TU-144 'ün karşısında Concorde vardı. Ancak adının kötüye çıkması sebebi ile tupolevler yasaklandı ve tutmadı. Concorde aynı şekilde Air France kazası sebebi ile bir kuşku düştü ve düşündüğüm kadarı ile artan maliyetler sebebi ile emekli edildi. 2. bahsettiğiniz TU-160 ise sadece bombardıman için üretilmiş bir savunma aracıdır. Artık şirketler maliyetleri düşük ve neredeyse 0 olacak kadar karbon emisyonunu azaltmak isteniyor bakalım bunu süpersonik jetlerle nasıl olacak. Daha çok uzun bir süreç var. Ve ben hiç BOOM şirketini duymadım. Yani uçak var mı yoksa proje olarak mı var bir bilgim yok.

6 Beğeni

İşte holland style dediğin böyle olur be. Maşallah Maşallah :star:

3 Beğeni

preview

4 Beğeni

led-lightsign-daf-ssc-146x285cm

9 Beğeni

images

Nextgen Kenworth t680

16 Beğeni

Muhteşem ötesi olmuş resmen

2 Beğeni

34 TT 8158  // C534  //Mercedes Benz New Conecto G III İstanbul Özel Halk Otobüsü

13 Beğeni

@HasanOfke Hasan sarısı :slight_smile:
Freightliner FLD_120 “Boogie_Man”

9 Beğeni

bQ-Xx6QG

2 Beğeni
13 Beğeni

Lockheed Martin F-22

5 Beğeni

https://www.peterbilt.com/trucks/highway/model-579

Model 579

11 Beğeni

60 bin fitte pencere boyutlarının büyüklüğüne bakılacak olursa biraz hayal gibi duruyor. Umarım 787, A350, 777X gibi yeni nesil jet airliner’larda olduğu gibi daha yeni teknolojiler sayesinde bu boyutta camları olacak diyebiliyorlardır. Yoksa çok hayal çok… Keşke bir an önce 2029 gelse de görsek, oldukça heyecan verici. Umarım yeni bazı uçaklar gibi çıkarken tökezlemez de yine uzun yıllar bizimle olur böyle bir ses üstü hızlarda yolcu uçağı… :frowning:

5 Beğeni

başkalarını bilmem ama cascadia nın şu anki içi gayet kasvetli bence fazla dijital olmuş gibi

2 Beğeni

Linköpingten her geçişte şu uçağı görüyorum. Tabii ETS 2 de.

2 Beğeni

Esadaş Turizm Bireyselcileri tarafından 4 Adet Yeni Travego 15 ile Varan Turizme geçiş yaptı.

8 Beğeni

14 Beğeni
6 Beğeni