Hayırlısı bakalım, sonu Concorde gibi olmaz umarım
Bence bu daha güzel olur
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Amerika’nın Rusya’ya bir cevap vermesine gerek yok o zamanlar zaten TU-144 'ün karşısında Concorde vardı. Ancak adının kötüye çıkması sebebi ile tupolevler yasaklandı ve tutmadı. Concorde aynı şekilde Air France kazası sebebi ile bir kuşku düştü ve düşündüğüm kadarı ile artan maliyetler sebebi ile emekli edildi. 2. bahsettiğiniz TU-160 ise sadece bombardıman için üretilmiş bir savunma aracıdır. Artık şirketler maliyetleri düşük ve neredeyse 0 olacak kadar karbon emisyonunu azaltmak isteniyor bakalım bunu süpersonik jetlerle nasıl olacak. Daha çok uzun bir süreç var. Ve ben hiç BOOM şirketini duymadım. Yani uçak var mı yoksa proje olarak mı var bir bilgim yok.
İşte holland style dediğin böyle olur be. Maşallah Maşallah
Nextgen Kenworth t680
Muhteşem ötesi olmuş resmen
@HasanOfke Hasan sarısı
Freightliner FLD_120 “Boogie_Man”
60 bin fitte pencere boyutlarının büyüklüğüne bakılacak olursa biraz hayal gibi duruyor. Umarım 787, A350, 777X gibi yeni nesil jet airliner’larda olduğu gibi daha yeni teknolojiler sayesinde bu boyutta camları olacak diyebiliyorlardır. Yoksa çok hayal çok… Keşke bir an önce 2029 gelse de görsek, oldukça heyecan verici. Umarım yeni bazı uçaklar gibi çıkarken tökezlemez de yine uzun yıllar bizimle olur böyle bir ses üstü hızlarda yolcu uçağı…
başkalarını bilmem ama cascadia nın şu anki içi gayet kasvetli bence fazla dijital olmuş gibi
Linköpingten her geçişte şu uçağı görüyorum. Tabii ETS 2 de.