Bu fırsat kaçmaz ehehe ![]()
Bu fırsat kaçmaz ehehe ![]()
büyük indirim yapmış valla helal olsun .
My Truck Game Next Update
At the moment work is being done on a game update which will bring transport missions to the game and an economy system.
You will be able to transport cargos to diferrent destinations and earn money which will be necessary in order to buy trucks and fuel.
Aa görev sistemi geliyor. Umarım biraz kapsamlı hale gelir yani basit getir götür görevlerinden fazlası olur.
Ne bileyim kamyonlar modüler olsa mesela o zaman bir şeye benzerdi.
Yoksa kamyonların hepsi aynı tipte gidiyor neredeyse. Biraz modülerlik lazım.
Mesela kamyona dingil ilave etme, üst yapıyı değiştirme (Damper, Düzyatak v.b) daha güçlü motor seçenekleri falan.
Ama olacağı söyleyeyim, oyunda şu anda olan kamyonlar kilitli olur. Bir tanesi açık olur mobil oyun gibi görev geçtikçe yenileri açılır.
hemşo oyun yapacağına beamng videosu yüklüyor
dsdfdsfdsfsfdsfdsfdsfdsfs
fizikler edyden
modeller başkasından
arazi zaten unity vergisi
sen ne ettin bro
eleman hala gameplay atıyo
ulan 1 yılda ben neler öğrendim yaptım yuh ya
şu an my truck game’in çok daha iyisini ister misiniz çıkarayım mı? en azından oynanabilir olacak ve güzel haritalar tasarlanacak. gerçekten gelişecek ![]()
@ets2Kayyumu yanlış konu.
Çıkar reis gözümüz hakiki oyun görsün ![]()
öyle demekle olmuyor maalesef devamını getiremedikten sonra mağazada durur. ona daha vaktimiz var.
yoksa harbi şu an kolay benzer işleri yapmak. belki eskiden olsa niyetlenirdik.
Oyunun bir amacı olmalı her şeyden önce. CristinelTR ise sadece kamyonların süspansiyonlarını seyretmeyi seviyor.
vallah ben videolarda söylediği zaman başlamamıştım başladım tabii 1 yılı geçti asıl unity mevzuları ![]()
her şey mümkün ama my truck game gibi rezil bir şey çıkartamayız ya da zorla kamyon, otobüs olacak diye de bir şey yok.
bunun kullandığı fizik sisteminin de çok daha üst seviyesini de zamanı geldiğinde lisanslayıp inanılmaz şeyler yapılabilir ama çok ama çok iş var.
ne bina ekleyebiliyor ne doğru düzgün yol çekebiliyor yani en azından sürüş olsun tamam ama dünya kadar free içerik vardı. eleman böyle o yüzden herkesin steam’de oyun yapıp satması durumu bu noktaya getirdi yapacak bir şeyimiz yok.
bu videoları çektiğimiz zaman gerçekten tam olarak başlasaymışız şu an dudak uçuklatan ortamları gösterirdik. ![]()
Ya bazı geliştiriciler tek bir şeye odaklanıyor bu her ne kadar cazip gelse de eksikleri üretilen görsel içerikten ya da diğer dinamiklerden belli. Steamdeki kategorisinin programlar falan olması lazım Blender falan gibi mesela. Çünkü iyi bir fizik motorunun tanıtım exesi dışında bir build yok bu da en azından beklentileri ya da olumsuz eleştirileri dengeleyebilirdi. Unity mobil tarafında büyük eksiklikler var mesela bazı şeylere öncü olabilirmiş.