Country Drive Simulator [Ana Konu]

yalarun :yum:

7 Beğeni

Hadi ya. Çıkartın oynayalım. Merak ediyoruz.

1 Beğeni

daha çok var :slight_smile: model model asset asset tonla doldu proje şişti. ukraynalıların bir sürü modelini kullanıyorum görüntüdeki asset bende başka bir yerde vardı adamlara mail atınca unity mağazasından key verdiler. onların araçlarını da player aracı olarak kullandığımı söyleyince sevindiler.
oyuncunun basit bir evi ve benim sıfırdan tasarlayacağım ofis+depo+araç garajı için kullanılacak onlarca güzel prop konuluyor.
ama bir tane hasan var beya :smiley:

watchtower konseptini dağlara tepelere koyup oraya bir şeyler götürebilmek için ekliyorum.

8 Beğeni

yolda gidiyorum acıkmuşam
indim marketten bi beef aldım

biz pavel miyiz oyuncumuzu aç bırakalım

5 Beğeni

Pavel utansın ah utansın. Bizi bizden, bizden çalan zalim Pavel utansın.

1 Beğeni

anatolia ile bağlantısı var mı

yalan söylemeyeyim var

ince belli yok mu?

2 Beğeni

Yok ben bu bardakların olduğu çayları almam

Kahve var mı kahve ?

ya sakız bile çiğneyebiliyorsun kahveyi soruyorsun fırat :smiley:

burada her şey gösteremiyoruz diye siz bizi karamürsel sepeti mi sandınız? :smiley: sdfsdfdsfs

4 Beğeni

köfteci ve ciğerci nerde? şöföre konserve yediriyor.

https://park.simulasyonturk.com/t/ets-2-screenshots-part-2/13142/7991?u=ozgur59

kardeşim bir interiorlu onlarca proplu mekan açmak büyük sorumluluk. :smiley: modelden geçilmiyor proje çökecek artık sdfsfds

ahaha adam benim çizeceğim drive thru coffee markasını fotogrametri olarak aktarmış. bu markanın normal dükkanları da var ama drive thru olan bina basit ve kaplamalarına sahibim.
şimdi msfs’ten dolayı bu gerçek mekan saplantısı var. ama işte çizecek uğraşacak vakit yok. şöyle yerler yapacağımız bir havalimanı dibinde olsaydı mesela hep çizmek zorundaydık.

abd town veya şehir caddelerinde çift şeritli yollar, oradan her yolda sağda solda dükkanlar, firmaların olduğu yerleri seviyorum. benzer ortamı yaratmak istiyorum ama bu hali ile mümkün değil. oyun ileride kendini bulacak.

3 Beğeni

milletin salak salak(gerçekten söylüyorum) oyunlarında en ufak saçma sapan bir gelişmeyi paylaşırdık şimdi kendi şeyimde yapamıyorum çünkü her şeyi ben yapıyorum pr, tanıtıma kafa kalmıyor.

2 Beğeni

@OyunErbabi

bak dumanı bile çıkıyor kahve makinesi mekaniği seni bekliyor

4 Beğeni

Oooo güzel gözüküyor.

simit ve çay varken kruvasan ve kahve mi, fransızlar bayram etti

1 Beğeni

Yakışmadı hasan öfke

Biz yerli oyun diye gurur duyuyorduk hâlbuki

ben yerli oyun mu yapıyorum dedim :smiley:
yabancılar yabancılar yabancılar benim olayım bu ben gavura çalışırım

1 Beğeni