ViewApp’in geliştirdiği CityDriver çeşitli araçlarla Münih şehrinde gerçekçi grafiklerle sürüş fırsatı veriyor.
ViewApp’in geliştirdiği CityDriver çeşitli araçlarla Münih şehrinde gerçekçi grafiklerle sürüş fırsatı veriyor.
The Bus’ın Münih’te geçen arabalı hali gibi bir şey
Güzel gibi oyun biraz tutarsa milletin maganda gibi makasa girmek için oynayacağından yüzde yüz eminim
City Car Driving’den hallice olmuş ama onu ezer gibi duruyor.
Dün oyunu oynadım. Bazı sorunlar var ve yine bildiğiniz şeyler ama uğraşılmış olsa da City Car Driving 2.0 veya Taxi Life kadar farklı bir olay yok. Ambargo 30 Mayıs’ta kalkacakmış.
Biraz fazla uçmuşlar,o fiyata alınacak oyun değil.
arkadaşlar manyak olmayın 725tl veren bu siteden gitsin. ben oyuna zor giriyorum gider beamng garage to garage yapar keyfime bakarım.
araba mı oynamadınız
konsept güzel ama yetersiz klasik aerosoft stüdyoları projesi yani taxilife ve ccd 2 beklemek mantıklı
City Car bekleyeceğiz mecbur indirimle 640a inmiş olmaz olsun
Aynen hocam sokardin seni yayıncı yerine koyuyosa el bebek gül bebek yayıncı yerine koymuyosa Allah belasını versin öyle değil mi
Key attığı kanalların izlenmeleri ortada , bı kere de yorumuma karışmayın, ne ön yargılısınız be? Tanımadığınız insanlar hakkında hep aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp yazıyorsunuz. Uzatmayın sakın.
Üstteki yorumdan sonra bunu görünce koptum xnosecnxosne hak etmeyene key yok demek ki
Hala şu adamı ciddiye alıp izleyenler var mı ya? Arkasından atıp tuttuğu kim varsa yanına geçti nereye yandığı belli değil fazla önemsemeyin. Gerçek yayıncıları takip edebilirsiniz bedava oyun alabilmek için video çekenler yerine
Orta seviye pc ler için çok zorlayıcı olmuş yüksek ayarlarda 20-30 fps arası hizli bir şekilde performans güncellemesine ihtiyaç var.