City Car Driving 2.0 [Ana Konu]

2024 1. Çeyrek’de çıkması planlanmış. Türkçe dil desteği bulunmuyor.

İlk video; City Car Driving 2.0. Teaser - YouTube

City Car Driving 2.0, acemi sürücülerin temel araba sürme becerilerini gerçeğe olabildiğince yakın koşullarda geliştirmelerine yardımcı olacak gerçekçi bir araba simülatörüdür.

Yapay zeka, trafik kurallarına uyumu, yoldaki oyuncu davranışını izler, bu da pratik becerilerin ve trafik kurallarıyla ilgili teorik bilgilerin pekiştirilmesine yardımcı olur.

Otomobilin fiziksel model gerçekçiliği ve dinamik hava koşulları, deneyimli sürücüleri bile zorlayarak Dünya’ya derin bir daldırma sağlar.

Steam Sayfası;

6 Beğeni

güzel olmuş.

Gerekliydi böyle birşey, ama şu anki hali ile mobil oyuna benzemiş, gelişir diye düşünüyorum

bence graifkler iyi, gerçekçi olacak diye kasınca optimizasyon yüzünden oynanmıyor.

Steam sayfasındaki resimler teaser videosundan daha oturaklı duruyor. Oyunun aslı öyle olmaz bence.

Yapımcı ilk oyunda nebula2 altyapılı eski bir motor kullanıyordu tabii sorduğudumda onu zaten terk ettiklerini belirtmişti. Yani ilk oyun custom engine ancak yeni oyunda Unreal motoruna geçmişler. 4 mü 5 mü için soruya cevap vermemiş. Şu an teknik detayları açıklamıyor. 4 veya 5 olmasının önemi yok ancak bu motorda olmaları işleri uzun vadede daha iyi hale getirecek.

5 Beğeni

geliştirici günlüklerini başlatmışlar.
hangi motoru kullandığını niye yazmıyor saçmalık unreal kullanıyorsun açık açık yaz işte :smiley:

ilk görüntülerde grafiklere laf etmiştiniz ama böyle stüdyolar çok kandırma odaklı çalışmaz. ccd daha iyi bir oynanışla harika olur. çok güzel bir temel atmışlar hayırlısı olsun. darısı başımıza :slight_smile:

4 Beğeni

Bu oyunu 2011’den beri aktif olarak oynayan birisi olarak sanırım güncel halini en çok bekleyen benimdir :slight_smile: , gerek grafik olsun gerek oyun motoru gerek ise fizik motoru anlamında olsun yenilenmesi gerekiyordu , özellikle fizik motorunun gerçekten yenilenmesi gerekiyordu , tonlarca mod var fakat hissiyat anlamında hemen hemen hepsi aynı , g29 ile kullanıyorum şuanda artık oyuna giresim gelmiyordu , öncelikle şunu belirtmeliyim ki teaser da sanki grafikler geriye gitmiş , o gerçekçilik gitmiş düşük poligonlu assetler gelmiş gibi ya da bana öyle geldi bilmiyorum ama umarım yeni oyun motoru ile gerçekçiliği yeniden yakalarlar , oyun eski olmasına rağmen çok kötü grafiğe sahip değildi özellikle omsi gibi oyunlarla karşılaştırıldığında , grafik güncellemesi , fizik güncellemesi , trafik ve yapay zeka güncellemesi , harita vs. şuanlık beklentim bunlar umarım da beklediğimize değer.

2 Beğeni

2.yi paylaşmamıştım.

bir sorun yok gayet iyi gittiklerini gösteriyorlar. citydriver’dan daha umut verici bir gelişme :slight_smile:

2 Beğeni

çıkardı vurdu masaya blueprintleri vay anasını

6 Beğeni

çok rahat
çok profesyonel

3 Beğeni