City Car Driving 2.0 [Ana Konu]

Paylaştıkları bu blogda geliştirme takımının 18 kişi olduğunu söylemişler.

2 Beğeni

Oyunun bu ay (6 Martta) paylaşılmış olan oynanış videosu.

1 Beğeni

optimize yerlerde gibi yine

Oyunun kapalı betası çıkmış. Oyunun ertelenme haberi gelecek heralde diyordum, şaşırdım.

Oyunun sistem gereksinimleri belli olmuş.

1 Beğeni

Oyunun çıkış tarihi sonunda belli olmuş, 2 yıllık ertelenme süreci ardından sonunda net çıkış tarihi.

1 Beğeni

Oyun bölgesel fiyatlandırma ile ülkemizde de çıkışını yaptı. Bekleyen herkese hayırlı olsun.
(Fiyatı: 15.49$)

3 Beğeni

indiriyorum bakalım

Çok temiz ve smooth çalışıyor başlangıç için baya temiz vallah mis

Harita ve grafikler güzel duruyor.

abi 5 saattir lisans almak için sınavı geçmeye çalıştırmak nedir be aga

exit yani uğraşamam sorry

biz ets2ats’den razıyız kral devamke

steam’de incelemeler karışık olumsuz yazanlar da baya bi haklı.
yine unreal tuzağına düşen gariban bir oyun olmuş.

biz bilmiyoruz ya biz fakiriz ya biz oyun yapmaya yeni başladık ya değil mi ühühühühüh

yani şunu oynayacağınıza zaten araç sürecek tonla oyun var artık maalesef ne kargo taşıma şeyine girebilmiş. erken erişimde vehicle repair nasıl kapalı olur anasını satayım.
on numara da çözüm üretilmiş aslında çok sakin ama boşa maalesef.
bir kolpa hikaye ile başlatıp diğer oyunlar gibi olmaya çalışmış da zor aga saçma sapan kurs inspection kasıntı şeyleri boş artık.
ccd 1 zaten ortada dolu yani burada tüm zaman emek maalesef unrealda bu ortamı düzeni kurmak için harcanıyor ve o zaman simülasyondan kopuyorsun.

gidin bir sürü simülasyon oyunu var antin kuntin dükkan açıp oynuyorsunuz mis gibi :smiley:

1 Beğeni

Valla yorumların çoğu olumsuzdu fakat erken erişim normal bence aldım iade ettim durum böyle olunca şimdi lazım değil ileride alırız.

sistemi toplayıp rahatlatsak bakarız tekrar inceleme olaylarına da işte :confused:

Kargo ehliyeti bölümü uğraştırsa da araç sürmesi keyifli geldi bana.

1 Beğeni

Vallah şu oyuna harcanan zaman, para, emek ve sonunda çok az bişey vermesi beni çıldırttı daha girip tekrar oynamadım.
Hem optimize etmiş çok düzgün duruyor her şey aslında çok iyi başlangıç ama oyunu bulamama problemi var.

1 Beğeni

bastım iadeyi o eğitim saçmalığına ben katlanamam ne zaman kalkar bakarız da çok da şeyimizde boş iş üzgünüm.

araç sürmenin adresi beamngdrive’dır. 2026’nın ortasındayız kral.

5 Beğeni

Oyunda arabayı motor soğukken çalıştırınca arabanın rölanti devri 1100 devir civarında başlayıp 900 devir civarına düşüyor, bence güzel bir detay.

2 Beğeni

:smiley: her yerde var

Fiyatı para değil alıp kenara atılır gelişmelerle tam sürüme kadar adam edilirse mod desteği ile fena olmaz gibi