Cities: Skylines - Campus DLC’si duyuruldu.
Çıkış Tarihi : 21 Mayıs 2019
Cities: Skylines - Campus DLC’si duyuruldu.
Çıkış Tarihi : 21 Mayıs 2019
Cities: Skylines Campus DLC’si çıktı
Bugün ‘Hafta Ortası Çılgınlığı’ indirimi var. %75’e varan indirimler yarına kadar sürecekmiş duyurulur!
@Makarnaci Senin pc’ye noldu en son kendi oyununu verecektin bizim ilçeye kendi semtimi yapacaktım.
Usta bende win7 vardı bilgisayar cortlayınca gitti herşey. Hearts of iron savelerim vardı cities in motion modları filan en çok onlara üzüldüm… Bizim şehir de fotoğraflarda kaldı
Geçmiş olsun. Baya kötü bir durum o. Hele hele Hoi4 saveleri…
Neyse vakit bulunur yine yapılır bunlar sonuçta save dosyası ama uğraştırıyor işte, mod yapımcılarının başına geliyor bu o durum daha beter… 1 bardak soğuk suyumu almaya gideyim bari
Sunset Harbor isimli yeni bir DLC geliyor. Polonyalılar paylaşmış. Cities Skylines: SUNSET HARBOR | Cities Skylines - Polskie forum gry
Bana biraz fan-art gibi geldi. Resmi forumda alakalı herhangi bir konu bulamadım
ben de bulamadım mart sonunda çıkaracakmış vs. da lehçe de olunca pek bakamadım bunlar beta tester ve kitlenin içinde olan bir yer yeni bir dlc kesin gelir orası başka
Birkaç ay önce 1942ertan diye birisi (steam’de de bulabilirsiniz) Türk asset seti yapmış (Ertan’ı kamyoncuyuz.biz forumundan tanıyanlar vardır OMSI otobüs modları yapardı)
Yeni farkettim böyle bir çalışma olduğunu ama workshop’ta çok underrated kalmış üzüldüm Binaları tek bir workshop linkinde toplasa çok şık olurmuş
Bu oyunu aldığımda ilk zamanlar büyük bir keyifle oynuyordum 50.000 nüfuslu küçük bir şehir inşa etmiştim ama ne yeni ulaşım seçenekleriyle ne de trafik modlarıyla bir türlü trafik çilesinden kurtulamadım. haliyle tüm hevesim kaçtı milyonluk şehir inşa edenler nasıl beceriyor anlamış değilim
Trafik AI kodlaması aşırı aptal modlarla dahada aptallaşabiliyor hatta o milyonluk şehirler bazen modlar yüzünden buga bile girebiliyor trafiği kontrol etmenin en iyi yolu şehir giriş çıkışlarına ve sanayi bölgelerindeki yol üstünlüklerine dikkat etmek yayaları mümkün olduğunca yoldan yol kenarından uzak tutmak son güncellemelerden sonra otobüs hattı olayı trafiğin içinden geçen bi sistem oldu otobüsten kaçınmak ya da sırf otobüsler için özel yollar ile rotalar oluşturmak zaten metro sistemini güzel entegre edebilirsen otobüse falan gerek kalmıyor eskiden oturup saatlerce bir şehire kafa yorardım şimdi yüzüne bakasım gelmiyor bir sürü güzel planlarım vardı youtubeda 0 dan modlarla şehir yapanları izledikce hep içerlerdim ama olmuyor okadar profesyonel şeyleri beceremiyorum keza sistemim belli başlı modlara el veriyor sonra fps cıvıtıyor
Project Konya adını verdiğim bi şehir yapılanmasıydı sanayi ve trafik sorununu hallettim ama bu seferde şehirde saçma bi şekilde export bozuldu daha sonra nufus buga girdi 500 bin kişide kısılıp kaldım halbuki şehirin kapasitesi demand moduyla denediğimde 800 bin hattta 900 bini zorluyordu hangi modun bozduğunu anlayamadım uğraştım çırpındım 0 dan başlayasımda gelmedi kaldırıp bi köşeye attım oyunu
Kavşaklar, yaya geçitleri, trafik ışıkları ve yol üstünlüklerini ayarlamak aslında bütün mesele. Trafik sorununun kaynakları çoğunlukla bunlara bağlı oluyor. Çok sık kavşak yapmaktan çekinmek lazım. Ana yollara direk ara yolları bağlamak trafiğe neden oluyor. Metro, tramvay kullanımı trafiği azaltıyor ve şehri bisiklet kullanımına da alıştırmak gerek. Benim her kurduğum şehirde dikkat ettiğim şeyler. Çarpık kentleşmeye ve çarpık yollara da dikkat!! Edit: Alt ve üst geçitlerde hayatı önem arz ediyor. Hem yayalar, hem araçlar için. (Oyunu çok bildiğimden değil, sadece kendi fikirlerimi ve kendi oyunumda dikkat ettiğim noktalara değindim.)
Metrobüs çok işe yarıyor. Eskiden buraya bi İstanbul haritası atmıştım hatırlayanlar vardır, sonra formatta kopyasını almayı unuttum filan… Yeniden yapmaya karar verip gene bi İstanbul yaptım ve Küçükçekmece-Zincirlikuyu arasına E5 in ortasından geçen bi metrobüs hattı kurdum. Yolcu sayısı olarak 2500 filan diyor. Hatta 100 tane 130 kişi kapasiteli körüklü çalıştırıyorum çok verimli öneririm
Onu bari atın.
Doğru söylüyorsun, hemen atayım.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2021195353
Save resmi pek iç açıcı değil biliyorum en son baktığım yeri gösteriyor. Mod olayını nasıl yapacağız bunu indirince otomatik modlar sizlere geliyor mu yoksa mod listemi paylaşayım mı?