Bende bağlantı da kopuyor durduk yere
O zaman bulunduğunuz lokasyonda TT müşteri sayısı fazla kapasitif (congestion) bir sorun var. Israrla arayın müşteri hizmetlerini. Israrınız çözüm getirebilir. İyi Akşamlar.
arkadaşlar black friday indirimleri ne zaman?
oyun lazımda
muhtemelen bu hafta gözlük kullanmaya başlıcam en son ortaokulda kullanmıştım artık hiç bakamıyorum monitöre gece ışığı olmadan ızdırap dinlendirici alıcam da eğer bir şeyler büyüdüyse numaralı olabilir görme sorunu yok sadece sıkıntı çok ışıklı ortamda
Bence bir doktora gorun ne olur ne olmaz bende de oyleydi en sonunda gittim astigmat olusmus gozumde 0.2 ama yine de uzak sıkıntı cikartiyor artik
doktordan sonra zaten niye kafama göre alıyım
Ben o gözlüğü takmadan cs de falan adaklanamıyorum oyuna, bi eksiklik hissediyorum shshd
dinlendirici diyince genelde dinlendiriciyi kafaya gore aliyorlar ondan :)))
ilgilenenlere duyurulur
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-logitech-g300s-sifir-acilmamis-kutulu-urun-608557392/detay/
2 yıldır kullanıyorum bende güzel mouse aslında sen bi ara hata verince ters yaptın ama… bu arada fiyatlarıda gözleri faltaşı gibi açtı. neydi ne olmuş 69.90 a mı 79.90 a mı almıstım neydi 170 180 e satıyorlar demek firmalar… şuan ki fiyatıyla bilmem ama ben tavsiye ederim hatta g300 versiyornuda vardı onuda g300s alınca biradere vermiştim…
Arkadaşlar slm
Bu mp ye halen güncelleme gelmedi. Ne zaman gelicek bi bilgisi olan ?
G300S benim elime küçük geliyor ya, ne bileyim bi tuhaf
@HasanOfke abi bu akşam yayın olmadı mı? Oldu da ben mi kaçırdım? FH4 oynayacaktın.
Range T’den çok Magnum’a benziyor.
Magum yazacaktim aklim T ye gitmis. uyardigin icin sagol.
Integral aslında