4 Mayıs Star Wars gününüz kutlu olsun! Kudret bizimle olsun…
F-max için makale yapmışlar
Arkadaşlar merhaba. V900- S direksiyon alınır mı?
5 uzerinden 4.2 genel ortalamasi var (benim icin dusuk) ama ust modelleri daha yuksek puan almis, onlara bakmak daha iyi tercih olacaktir, logitech serisi dusunmezmisiniz ?
Logitechin ikinci el piyasasida vardir.
Logitech benim bütçeyi aşıyor.
gec olsun ama iyisi olsun, bunca zamandir olmadiysa birazdaha olmasin bence, ama uzun vadede logitech daha iyi olacaktir,
F310 var. Onunla idare ederim gari. ![]()
Hayır, bildiğim kadarı ile ffb yok ve kronik sorunu da çok, rampage de ilgilenmiyor asla alınmaz para biriktirip gerekiyorsa 2.el G29 alın
FFB yok doğrudur. İnce ayarlarla ETS için sorun olmuyormuş. Fakat Forza tarzı oyunlarda kötüymüş.
Ets 2 ve ats dışında bir oyunda oynacaksan alma. Bu iki oyun dışında v900s’i tam destekleyen sorunsuz çalışan başka oyun yok.2023 den beri kullanıyorum bus sim 21 , fernbus , the bus , omsi , forza horizon 4 gibi oyunları direksiyon setinden tam verim alarak oynayamadım. Hatta bazı oyunlar gazla freni aynı buton olarak algılayıp direksiyon ayarlarını düzgün yapmama izin vermedi.
Ucuz mal alacak kadar zenginsen alabilirsin, 6.5 bin ona vereceğine ya başka ihtiyaçlarına harca ya da para biriktirmeye 2. el logitech kovalamaya devam et, o direksiyonu alırsan pişman olursun paran boşa gider.
Zaten olmazsa olmaz değil. Almışken sorunsuz olanı olsun. Teşekkürler cevaplarınız için.
Alınmaz ; Almamalısın ; Almak mantıksız ; kartondan direksiyon yap daha iyi ; Alırsan paran çöpe gider ; Almak Günah bile olabilir; aigaradan bile daha zararlı (sigara sağlığa zararlıdır ) ; kısacası alma derim ![]()
Eyvallah.
DDR5 RAM fiyatları düşmeden sistem toplamak çok zor.
napalım sistem toplamak için kirkenese mi tırmanak ahahahahahahahahahah
parça parça kendim sistem topladım. işlemci, anakart yada psu birisi arızalı ama hangisi parça değiştirip test etmeden anlamak zor. ![]()