Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

yakında youtube’da programlara da katılır. bura türkiye freakshow bitmez.

Neyse yazmayayım diyecektim de paylaştığı videolar artık hoş değil. Rol de değil. ETS2 vb. simülasyonlarını oynayanlar hakkında dalga geçilecek bir noktaya geliniyor. Çünkü kimse rollense de böyle garip videolar çekmiyor. YouTube’a girip açın en çok izlenenden en az izlenene hepsi izlenecek düzeyde ve anlamlıdır. Dalgası geçilmez yani ama twitter’da böyle videolar dolaştıkça istediğiniz kadar siz oynadığınızı bilin ama dışarıdan öyle görünmüyor. Şu an aktif olarak video vs. çekmiyoruz, paylaşmıyoruz. Eğer yapıyor olsam hiç bilmeyen kitleler aynı davranışları yaptığımızı sanacak kadar salakça görecektir.

Burada oyuna herhangi bir fayda vs. getirmiyor. İlk izlenimi kötü etkileyecek bir ortam oluştu ben rahatsızım.

5 Beğeni

hayrettin’in sonraki konuğu olur, testo taylan osman ulaşan ev ziyareti, en son show haberde parkta yürürken yapılan bir röportaj ve kapanış

2 Beğeni

öyle olacak zaten tam senin yazdığını yazacaktım kalsın dedim. işte bunun herhangi bir faydası yoktur.

2 Beğeni

Eğlence bu olmamalı, sahteliğin ve rezilliğin eğlencesi olamaz. Oyunu dalga konusu haline getirmekten ve kötü lanse etmekten öteye geçemez. İleri de belki anlaşılır ama iş işten çoktan geçmiştir.

1 Beğeni

twitter’ın ağzına düşeceğime sdfsdfsdfsfs

Bu adam sizin neyinize yarayacak ki? Yani ne yapacaksınız? Tuhaf doğrusu.

ya bir şey yapacakları yok sadece popüler oldu diye mesaj attılar. otobüs dlc’si de çıkacağı için key falan gönderirler. https://x.com/simulasyonturk/status/1986878992067035644

1 Beğeni

Böyle bir etkinliği ilk defa gördüm daha önceden bu tarz yerli oyun odaklı etkinlikler var mıydı?

3 Beğeni

Yapılıyor. Türe göre oyunalr vs etkinliğe dahil oluyor. Türkiye olarakda sanırım daha önce bir Türk tarafından yapılmıştı. O etkinlik kapsamında hepsi girmiş miydi hatırlamıyorum ama baya bir Türk yapım oyunlar indirime girmişti.

2 Beğeni

Var mı gelen?

en az 1 yıl içimdeyim sanırım gelmeme gerek yok :upside_down_face::smiley:

6 Beğeni

arkadaşlar bu gerçek mi :thinking: scs bokunu çıkardı sanki eğer gerçekse…

1 Beğeni

Bence gerçek değil, şöförlük puanı 89.7 olamaz zaten.

Bence de değil. Oynayan varsa yazar doğru olup olmadığını.

Yapay zeka olduğunu düşünmekteyim neden ? Soför puanı 89.7 ama skill olarak sadece yanıcı madde ve ekonomi sürüş var onlarda birer kere geliştirilmiş. Normalde öyle puanlık bir soför neredeyse bütün skilli açmış olurdu. Üsteki soförün bile 1.7 olmasıan rağmen 3 skili var. Doğrusa bug olma ihtiamlide var. Denk gelen arkadaşımız yazar zaten ama ben yapay zeka yada fotomontaj olduğunu düşünüyorum.

2 Beğeni

Hayırlısı olsun. Eskiden Ford kamyonlarımız vardı. Gezinti olsun diye gidebilirim.

1 Beğeni

Şoförlük puanı 1-10 arasında değil miydi? Yanlışsam düzeltin…

Bilmiyorum bende. Hiç full seviyede soförüm olmadı.

Gerçek değil arkadaşlar, yazıya dikkatlı bakarsanız farklı oldukları belli

1 Beğeni