PARK YİNE DİMDİK AYAKTA
ana domain cloudflareden geçiyor burası da geçiyordu niye böyle lan ![]()
PARK YİNE DİMDİK AYAKTA
ana domain cloudflareden geçiyor burası da geçiyordu niye böyle lan ![]()
Dizi izliyordum en heyecanlı yerinde gitti dizilla ![]()

Hayaller gerçek oluyor
Dış kamerada görünen araç içindeki şoförü Osman Kaptan yapsınlar…
![]()
Ahaha snxjjd
Osman abimiz “Helo” diyerek başlangıcı yapmış ![]()
Adam otobüs şoförü değil ki. Yine abartı görüyorum. SCS’nin yanıtı da kapitalizmin özeti gibi olmuş. Yani kalite değil gösteriş önemli. Sonuçta oyununu oynuyor ya o yeter. (!) SCS’den bir cacık olmayacağının son örneği olmuş adeta. Grafik modlarından sonra utanmak yerine böyle yorum yapmaları da daha ibretlik. Neyse, adamın niyeti kötü değil belli ama hareketlerinin sırf gösteriş olduğunu düşünüyorum. Tabii bunu kasten yapmıyor da olabilir ama günün sonunda öyle. Belki daha bilgili, daha deneyimli yüzlerce insan var yani. Sırf göz önünde olduğu için bu kadar ilgi çekmesi saçma. Hiç mi rol yapan insan yok ayrıca onu da anlamıyorum. Haber yapan kanal da GTA IV şifelerini fetö bilmem nesi diye göstermişti, hatırlamak lazım.
Şu yapay zekaların sonu gelmeyecek mi ya ?
Hangi konuda hocam
Her yerde karşımda ya. Şimdide SCS Sooftware isimle yorum yapmış gibi gösteriyor.
Ben şahsen bunu SCSnin yazdığını düşünmüyorum. Bence şirkette birisi tröllüyor. Zaten Otobüs DLC diyor Gerçek bir şey olsa bilinen isimle yapardı yani otobüs DLC değil Coach DLC derdi. Ya gündem olmak için bilerek yaptı ki SCSden her şey beklenir yada SCS içinde trol birisi var ki Pavel onu yakalarsa trolcünün vay haline. O trollü yapacak aklımda birisi varda günahını almayım şimdi.
Sosyal medya yöneticileri vardır. gündem varken dlc yi hypelamak istemiş olabilirler. Sonuç olarak resmi scs hesabı yapay zekalık bir durum yok.
Osman geri dönüş yapmış bakalım nolcak.
Hahaha haykırdım reis işide kaptı hadi gene iyi ![]()
SCSye yorumlar gelmiş. Ben yinede ya gündemi kullanıyorlar yada trol var diye düşünmekteyim ama bence gündemi kullanıyorlar. Coach DLC çıktığında yada çıkmaya yakın kod gönderiler o kadar ki zaten youtubede ETS 2 ATS çekenlere kod gönderiyorlar.
yakında youtube’da programlara da katılır. bura türkiye freakshow bitmez.
Neyse yazmayayım diyecektim de paylaştığı videolar artık hoş değil. Rol de değil. ETS2 vb. simülasyonlarını oynayanlar hakkında dalga geçilecek bir noktaya geliniyor. Çünkü kimse rollense de böyle garip videolar çekmiyor. YouTube’a girip açın en çok izlenenden en az izlenene hepsi izlenecek düzeyde ve anlamlıdır. Dalgası geçilmez yani ama twitter’da böyle videolar dolaştıkça istediğiniz kadar siz oynadığınızı bilin ama dışarıdan öyle görünmüyor. Şu an aktif olarak video vs. çekmiyoruz, paylaşmıyoruz. Eğer yapıyor olsam hiç bilmeyen kitleler aynı davranışları yaptığımızı sanacak kadar salakça görecektir.
Burada oyuna herhangi bir fayda vs. getirmiyor. İlk izlenimi kötü etkileyecek bir ortam oluştu ben rahatsızım.