Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Şener reis 6.2’lik yer kırılmadı diyor kızı fırçalıyor, tipik tatar yaşlılıkları hiç çekilmiyor.

Sövecek şimdi kıza ki hak ediyor.

Ben sallanmadım :smiley: Geçmiş olsun bu arada.

Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan SZC’de (Sonra da Tele1’de) yaptığı konuşmada özetle yaşamınıza normal şekilde devam edin, önemli bir deprem değil dedi. Sonra çıkan Prof. Dr. Osman Bektaş da bu bölgedeki faylar büyük deprem oluşturmuyor, oluşturmaya uygun değil dedi. İkisi de bu deprem için, büyük bir depremin habercisi değil dedi.

Aslında Prof. Dr. Şener Üşümezsoy da buna dikkat çekiyor. Silivri-Kumbargaz arasında 6,0 ile 6,5 arası olur diyor her seferinde. Bunun sebebini de fayın uzun olmamasına bağlıyor. Bunu yanlış anlayıp hani deprem olmayacaktı diyen, her şeyi oturma organıyla algılayan bir kesim var. Adam deprem olmayacak demiyor, olacak ama 6,5’i geçmeyecek diyor.

Yazın gündüz süresi ile sonbaharın hava sıcaklığını birleştirebilsek ne güzel olurdu.

1 Beğeni

Aga bu ne adadafsdzdad küfür içerir. Grove streette Claude, Tommy ve Carl ile konser. :joy::joy:

2 Beğeni

man varsa adamdır gerisi yalan olmamış falan filan olmaz böyle laflar :slight_smile:
neoplan man, ecs’ye gelsin sabah akşam aydarım. ama kızan otobüsü travego gelse binmem :melting_face: sfsdfdsfdsfsdfsfsfs

2 Beğeni

ulan önceden gamepass abonelerine %10 dlc indirimi vardı onu da kaldırmışla :confused:

Hockenheimring 2. yarışta zafere ulaşan Ayhancan Güven, DTM şampiyonluğunu kazanmayı başardı! :tr:

15 Beğeni

9 Beğeni

Ayhancan çok yetenekli bir pilot, nereye gitse kazanacak potansiyeli gösteriyor. DTM artık eskisi gibi değil kendi içinde ama burası GT araçlarının en üst şampiyonası haline geldi pek takip etmesemde böyle görünüyor benim gözüme. O yüzden burda şampiyon olması büyük başarı. Daha çok bireysel şampiyonaları istiyor şuanda ama ilerde Porsche ile Le Mans 24 genel klasman galibiyetini alırken görmek isterim. Toprak’ta Superbike şampiyonluğuna çok yakın, Ali Türkkan’ın da şampiyonluk şansı var Junior Wrc’nin son yarışında ama puan farkının kapanması için rakiplerin sonuçlarına bakılacak.

2 Beğeni

AMD bunu beğendi.

Bendede 1660 ti var geçen haftalarda aynı sorun vardı mavi ekran almaya başlamıştım windows 11 den 10 a geçtim şuanlık sıkıntı yok.

DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Sürekli olan bir şey değil de sürücü güncel değildi zaten.

1 Beğeni

Güncellenmemiş Unity motoruna sahip oyunlar cihazlarınızda risk oluşturabilir deniyor

1 Beğeni

Edirne’de 2-3 gündür hava yağmurlu bugün hep yağdı. Havalar da soğudu. Meriç nehri patlamak üzereymiş çeltikler su altında kaldı. Biçilmeye başlayacaklardı. Eskiden de oluyordu bu zamanlar ama bayadır olmamıştı.

2 Beğeni

2029’da başkanlığa adaylığımı koyup Edirne’yi göçten, bulgardan, turistten arındırıp suyu geri getireceğim.

3 Beğeni

su hala yok depo bitik. yağmur yağdı bide ha :smiley: günlerdir hava soğuk ve yağmurlu bizde gene su yok.