Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Aydındayım bende hissetim çok geçmiş olsun hissedenlere

Cümleten geçmiş olsun.

Balıkesir merkezdeyim. Son 2-3 gündür Sındırgı ufak ufak sallanıyordu, geliyorum dedi adeta.

Şener hoca haricindekiler hikaye. Naci ve Celal getir götürünü yaparlar Üşümezsoy’un

4 Beğeni

10 Ağustos 2025 tarihinde Kocaeli Körfez-Derince Tosfed Körfez Yarış Pisti pit stopların arkasında düzenlenmiş olan Truck Fest 2025 etkinliğinden bir kaç fotoğrafı sizlerle paylaşayım. :+1:

13 Beğeni

Maalesef burası da çok aktif değil. ETS 2 görsel konularını çıkarınca neredeyse bir şey kalmıyor. Sanırım son yakın. :confused:

5 Beğeni

Maalesef eskisi gibi ne heves kaldı ne de eskisi gibi vakit bulunmuyor. Çoğu kişi artık iş den geldikten sonra bir iki saat kafa dağıtmak için oynuyor.

2 Beğeni

oyun oynamakla alakası yok ki daha çok oyun oynadım bu süreçte niye değmeyecek bir şey için saatlerce yazı yazalım?

2 Beğeni

İş simulasyon tarafı olduğu için pek ilgi görmüyor ve piyasayı ele geçirmiş sabit şirketler olduğu için sürekli haberler aynı oyunlar üzerinden dönüyordu. Bence de iyi yapmışsın nerdeyse ayda bir yok dlc çıktı yok yeni güncellemeydi onun bunun hamallığını yapmaktan başka bir şey değil, oyunlarda yenilikte yok merak edecek bir şey yok artık. Haber öğrenmek isteyen için simulasyonpark`ta gayet yeterli.

4 Beğeni

Burası SCS forumu mu? Konuşulacak birçok konu varken üstelik…
@Spinar da dediği gibi vakitte kalmıyor.

Oyunların son bir yılda release hızları muazzam derece de arttı, çoğu oyun birbirine benzemeye başladı.

Tamamda site üzerinden baktığında ne kadar lanet bir şey olduğu belli olmuyor mu? her şey çok yavaş ve sürekli aynı şeyler. Bu sabit bilindik oyunlar dışında elle tutulur başka sağlam bir oyun yok.

Ulan bir merak ettim baktım ets2 gta5`ten 2 yıl önce çıkışını yapmış ama şimdi rockstar dünyanın parasını yatırıp dev gibi bir oyun gta6 çıkaracak bu kıytırık kodum paveli hala gösterip gösterip eletmeme derdinde. Aha şimdi gelcek aha şimdi olcak bekleyin. Farminge bakıyon bunlarda her sürümde zaten olması gereken şeyi yenilik gibi lanse ediyor yok toprak fiziği var oooo yok hava durumu geldi bakın oooo bunları geçtim fernbusa bakıyorsun yıllar olmuş hala ne adam akıllı fizik ne adam akıllı grafik var ha bire lisanssız araç çıkartarak para cukkalama peşindeler bu simulasyon tarafı cidden çok garip ve çok çakal.

5 Beğeni

12 Subatta bunu yazmistim,degisen birsey olmadi asagidaki oyunlari ilk kez oynayip tanitim videolari ile aciklamalarini yaptim ama %97 sine yorumu birak begen butonuna basan bile olmadi. yani kimse falan filan bilmem ne yorum yapmasin burada herkes foruma karsi duyarsiz kaldi.

Wobbly Construction
Ship Graveyard Simulator 2
Ranch Farm And Store Simulator
Farm Manager World
Robin Hood - Sherwood Builders
Driveland
Hydroponics Farm And Store Simulator
Garage Flipper
This War of Mine
Tech Store Simulator
Snow Plowing Simulator
IMA SURVIVOR
Night of the Dead
Farmer’s Father
ENDLING - EXTINCTION IS FOREVER
Soviet Soldier
Car Detailing Simulator
MORELS The Hunt 2
BUILDERS OF GREECE
PNEVMO-CAPSULA
The Cable Guy
POOLS - HAVUZLAR
Kasiyer Simulatör
COMPUTER REPAIR SHOP
Medieval Machines Builder - First Siege
PATH of TITANS
3D PrintMaster Simulator
Taxi Simulator In City
Golf evolutıon sımulatıon
Rus köyü simülatörü
Forest ranger sımulator
Road To Devadatta
OFFROAD MEKANIK SIMULATOR
Stadium renovator - stadyum yenileyici
House Builder
VOSPHIA
Medieval Trader Simulator
Race ın desert - çölde yarış
Trader life simulator 2
Distribütör simülatör

4 Beğeni

Olaylara çok yanlış açılardan bakıyorsun, sen ‘‘herkes aynı’’ düşüncesiyle yaklaşıyorsun. Onun yaptığını o da yapmak zorunda diye bir şey yok, herkes her işi aynı kalite de yapamaz. Oyun geliştirilebilen ile oyun geliştiremeyen şirketleri kıyaslayamazsın.

1 Beğeni

Hocam ben mesela çoğu videonu izledim ama hepsini sonuna kadar izlemeye dayanamadım. Başarılı videolar yapıyorsun, fazla tanınmayan oyunlara giriyorsun bu açıdan çok güzel ama videolarda çok çok çok fazla “Evet, evet arkadaşlar” diyorsun bu da beni o videodan soğutuyor en fazla 3-5 dakika izleyebiliyorum. Eleştirimi yanlış anlama lütfen istersen silebilirim de.

Park konusuna gelince de burası aslında aktif bir yerdi ama mod yapımcılarının kendi aralarında ettiği kavgalar, otobüs fotoğrafları üzerinden saçma sapan laf sokmalar çoğu kişiyi soğuttu. Bi konu içerisinde bişey konuştuğumuzda bile tepki alıyoruz çünkü çok burnu havada arkadaşlar da var aramızda. O yüzden aktifliği aşırı derecede düşürdüm ben kendi adıma, müdavim rozeti bile alamıyorum artık :slight_smile:

Park’ın aktif olmamasının sebebi benim düzenli şekilde yazılı ve videolu editöryal içerik ile yayın yapmamamdır. Modlara kalsak burası bir bok olmazdı zaten o kitleyle :slight_smile: Siz modları görüyor olabilirdiniz ama asıl mesele görünenin %20’sinin yani diğer olayların değeriydi.
Yukarıda da gereksiz yere konu farklı şekilde yorumlanmış. Ekonomik olarak bir başka oyunu sürekli tanıtıp goygoyunu yapmak artık doğru değil. Zaten hiçbir faydasını da görmedik. Sabah akşam ECS şöyle olur böyle olur demenin gram faydası olmuyor.
Kimse size şimdi Seafarer oyunu 7 Ekim’de çıkacakmış. Bunun hem yazılı haberini siteye gir, sosyal medyada paylaş deyip 100 dolar ateşlemiyor maalesef. Hiç kimseye herhangi bir şekilde destek olma borcum yok. Ben fazlasıyla yerine getirdim.
Yine bir gün aynı şekilde uğraşsam yine her şey aktif olur. Ama değer mi? Değmez.

4 Beğeni

https://x.com/erliknededi/status/1955637158292971831
zabıtçı

yanıyoruz çok kötü şekilde…

Belə vəziyyətin içinə soxum

6 Beğeni

Yattığın yer seni incitmesin Oğuzum. Çok iyi kalpli, çok temiz adamdın. Mekanın cennet, toprağın bol olsun…

9 Beğeni

çok üzücü bir olay allah rahmet eylesin :confused:

1 Beğeni