Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

ya oyuncuyusbis iyi başladı da gelişme ve sonuç iyi bitmedi :smiley: oyuncuyusbis in map kısmını umutcan iyi yapıyordu o da sonradan ayrılıp kendi projesini devam ettirdi en son samsun yenilenecekti noldu bilmiyom

otobüsleri de zamanında iyi geliyordu da taa ki hvt nin otobüslerini görünce tabi :smiley: ya bir ara şu eski travegoyu indireyim dedim otobüsün ön camında arkadaki aracın gövdesini görüyordum :smiley: (buradan hvtcilere sesleniyorum dayı salın la şu eski travegoyu hasret kaldık valla)

5 Beğeni

gereksiz bir tartışma olmuş. herkes kendi emeği ile yapıyorsa sorun yoktur.
o geçen ki kerkenezler zaten hırsız onların bulaştığı projeler de rezil olur.

5 Beğeni

Güzel yorumun için teşekkür ediyorum.Olumlu/Olumsuz demeden yorumlarınıza cevap vermesekte görüp notlarımızı alıyoruz.Harita yapımcısı olarak buradakı belirttiğiniz yerleri tek tek inceledik ve bir takım değişimler olması gerektiğini farkettik.Projelerimizde elimizden geldiğince önemli yerlere dikkat etmeye çabalıyoruz fakat Her bölgenin resimlerini bulmak zor oluyor genel olarak o projede ne uygunsa onu yapıyoruz.Haritamız 1:19 ölçek’de olundugundan elimizden geldiğince bütün önemli yol/şehir/ilçe veya tesis yapmak için uğraşıyoruz.Yorumunuz için tekrardan teşekkür ediyorum.Bütün yorum yapan arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla

3 Beğeni

Bakın editöre en azından bir kere girin ve o yolu kendiniz yapmayı deneyin, ne kadar zor olduğunu anlayacaksınız…ve bir daha tekrardan böyle önyargılı bir yorum yapamazsınız :slight_smile:

yıl olmuş 2025 hala şu savunma bitmedi :smiley:

2025 ile ne alakası var acaba? kendini bu sekilde savunmaya calısıyorsan yanıliyorsun dostum hahah

Bu konuyu oyunun ana başlığında veya oyunla ilgili bir başlıkta konuşsak daha doğru.

1 Beğeni

Akıllarınca g*T yalayıp ekibe katılacaklarını zannediyorlar . Eskiden de sürekli emek hırsızlığı yapıyorlardı kendilerini bir şey zannediyorlardı . Daha 2 aynı yolla prefabı birleştiremiyorlar mapciyiz diye geçiniyorlar. Durup dururken bunlarla ilgili paylaşım yaparsak onlara prim veririz boşverin kendi hallerine bırakın.

2 Beğeni

@MRTHS bey, Onal Türkiye Haritası sözde devam ettiricektin, ne oldu ona acaba? Son çalışmanızı gördük, bence önce kendinize bakın sonra bizi itibarsızlaştırmaya çalışın…5 yıldır bu piyasadayız

1 Beğeni

:rofl::rofl::rofl:
İş hayatına atıldım oyun oynamaya bile zamanım olmadığı için bıraktım. Ben kendi şaheserlerime bakıyorum . Siz önce birilerinin emeğini çalıp haritaya eklemeyi bırakın. Özgün olun .
Haritada eminim benim haritamdan da bir sey de çalıp eklemişsinizdir . 5 yıldır çalıp kendinizi üstün görmekten başka bir şey yapmadınız.

3 Beğeni

Editörden o yolu yapmak zor değil siz birini emeğini ekleyip yapmadığınız için size zor geliyor.
edit : Ulan madem çalıyonuz bari birebir çalmayın . Yaptığım hatayı bile çalmışsınız

5 Beğeni

5 Beğeni

📌Arkadaşlar önümüz bayram ve yapay zeka radarları devrede olacak. Aynı anda hem hız, hem kemer, hem cep telefonunu tespit edip anında cezayı yazarak e devlete yükleyecek.

Ev kirasının 20000tl olduğu bir ülkede emekliye 14000 TL veren zihniyetine kutluyoruz.

6 Beğeni

sen ceza yemezsen damat o droneları su ile mi uçuracak?

6 Beğeni

Bazı nedenlerden dolayı bir süre aktif olamayacağım. 20’sinden 20’sine zaten server ödeniyor bir onu halledebilirim o da kapanmaması için olur. Huzursuzluk olmazsa sevinirim zaten moderatörler de var. Ana site de güncellenmiyor. Sosyal ağlara bakamayacağım. Pek bir şey de olmuyor. Ivır zıvır yeni oyunlar veya DLC, güncelleme gelişmelerini zaten siz paylaşıyorsunuz. CDS konusunu da giremeyeceğim için şimdilik açtım.
Görüşmek üzere…

26 Beğeni

Anatolia DLC duyurusu gelirse bu süre zarfında?

Parkta konusu var aktif moderatör de varsa konuyu günceller uygun bir yazıda yazarlar bi sorun yok devam

hayırdır kral nereye böyle

1 Beğeni

Büyük birader gitse bile gözler burada ona göre!

1 Beğeni

Arkadaşlar 2023 ve üzerinde Ford Focus IV, Kuga sahibi (sıfır olan veya ikinci el olan) arkadaşlarımın dikkatine. Continental EcoContact 6 takılı araçların garantiden ücretsiz istediğiniz bir modelden lastiklerinizi değiştirebilirsiniz. Sebebi ise aracın ağırlığından dolayı cec 6 lastiklerin tabanlarında atmalar, yağmurlu havalarda ani frenlerde kızaklama, dişlerinde oluşan deformelerden dolayı continental ücretsiz bir şekilde istediğiniz bir lastik modelinin değişimini size sağlıyor. Haberiniz olsun…

4 Beğeni