Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Saat 11 İzmir.

2 Beğeni

Edirnede rüzgar çıktı üfür üfür

2 Beğeni

kocaeli yağmur gösteriyo ama kapıya çıkıp bakıyorum günlük güneşlik amq nasıl oluyo :smiley:

İstanbul - Avcılar rüzgarlı, yarın yağmur gösteriyor. Yaz bize küstü. :joy:

1 Beğeni

haftasonu gelsin mangala pikniğe gidelim diye düşünenin hayaline çomak sokuyor hava, ankarada hafta boyu 30 derece sıcak vardı bugün gök gürlüyor. bulanık hava pazara hiç yakışmıyor yeter artık valla.

11 Beğeni

3 Beğeni

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

turgutreis 2 adet 2025 neoplan skyliner almış bakalım hangi sırada çalışacak dahası doğu bagajını kaldırabilecek mi merakla bekliyorum

turgutreis e bak be kars firmasıydı sanırım yanlış bilmiyorsam karsa o kadar insan gidiyor mu ki de 2 katlı otobüs almış 2 tane hemde :smiley: trde en bilindik firmalarda bile yok doğru düzgün 2 katlı otobüs olanlarda eski

1 Beğeni

bence sezonda kk metro gibi getirisi yüksek sıralarda çalışırlar diye düşünüyorum yine de izleyip görelim

Şuan da en güncel Kale seyahat daki neoplan skyliner lar onlarda şuan da düzenli olarak çalışıyorlar.

Yoğunluklarda çiftkatlılar darphane gibi para basar. Kale çoğu zaman Vize-Didim sırasına veriyor belirli dönemler haricinde.

İstanbul - Bodrum
İstanbul - Ankara

Gibi destinasyonlarda hem prestij hem de konsept açısından iyi olabilir…

1 Beğeni

edirne adam değil mi birader

2 Beğeni

ama doğuda gerek bagaj gerekse konsept konusunda sıkıntıya düşer kanısındayım aras turizmin travego 16 ları kiralayıp kendi seferlerini maratonla yapması gibi bence yaz sezonunun afili zamanlarında metro yada kk ya kiralanabilir bu araçlar işte o zaman ciddi anlamda para basar

1 Beğeni

Dediğiniz gibi şuan da Vize-Didim arası çalışıyorlar. Bu fotoğrafı da geçen gün Vize otogarın da çektim.

4 Beğeni

Dostum Doğu firmaları bu araçlarla verimli olmaz. Doğu’da yolcu değil, bagaj taşınıyor.

1 Beğeni

Edirne … Oraya, o otogara gelecek arabanın daha ar-ge si bile yapılmadı :nerd_face:

hahahahha yorum yok yarın bir gün oyuncuyusbis in mapını kullan trailerinde bakayım neler yapıyorlar sana :smiley:

video linki :smiley:

bir de şu oyuncuyusbis ekibinin haritası hakkında yorumum;

gümüşhaneli biri olarak bu yolu da hangi kafayla yapıyorlar onu da hiç anlamış değilim hiç aynısı olmamış biraz ütopya kafasıyla yapılmış sadece 1-2 benzetme yapıp geçmişler

4 Beğeni

Bunun gibi hırsızlara prim vermeyince sonradan bu şekilde bir yerlerinin yanması normal :smile: yoksa videoda bize ait hiçbir şey yokken yorumda algı yaratıp neden bizi kötülemeye çalışsın ? :grin: insanların yüzlerce saat emek harcadığı yerleri dalga geçer gibi çal koy sonra otur sevilmeyi bekle oldu canım

6 Beğeni