Bir diğer anlamı da şu, biz sizi istediğimiz gibi güdüyoruz, muhalefetiniz havadan ibaret. Körü şey etsen gözü açılırdı bu kadar zamanda ama siz hala gözünüzü açmadınız der gibi şey etmiş.
https://x.com/aykiricomtr/status/1903811113638056238
bugün ayaküstü nasıl oy kullandık ama :d
eko masadan ayrıldı. bir haftasonu macerasıydı bitti gitti.
sonuçta özgür özel’in tek derdi durmadan seloya kavalaya paçavracılara selam çakmak. çakmayanı niye koysunlar oraya
dönüyoruz dolaşıyoruz aynı yere geliyoruz.
O kadar yuhalayan adam oldu hala utanmadan ota boka selam gönderiyor. ATAM’ın partisi uzun yıllardır sadece TÜRK’lerin davası olduğunu hiç kabullenemedi!
erlik’in yayında izledim. kudurttu herkesi allah belasını versin ne diyelim mal ortada.
Doğuda paçavra açanlara pamuk şeker dağıtıp, TÜRK’lere yaka paça saldırıp, hastanelik eden Türk (Saray) Polisi.
silahlı olay olunca müdahale edemeyip pöh çağıran güruh karşısında öğrenci olunca paintball silahını takır takır sıkıyor.
bu ülkede her zaman kullanılacak, harcanacak eleman bulursun. saraçhane’ye de idealist polis gönderecek halleri yok.
istanbul girişindeki mahmutbey karakolunda bile en olmadık, her yerde nefret edilen tipler kullanılıyordu. polis diyemezdin.
siyasal islam’ın olduğu yerde hiçbir meslek kutsal değildir. şimdi saraçhane camiisinden boş yalanlar uyduruluyor. ehehe biri elinde bira kutusu olacak hiç işimiz yok onu kovalayacağız mk. millete ramazan falan bırakmadılar süslü müslümanlar.
https://www.sozcu.com.tr/ankara-buyuksehir-belediyesi-ne-konser-sorusturmasi-p154043
mansur’dan da kurtuluyoruz yeee
çorbacı mı yönetecek koca devleti bırakın yav
çok iyi noktaya ayak bastınız hocam. bakınız geçmişte de aynı olaylar yaşanmış ama Türk polisi öğrencilerin karşısında durmadı.
bu arada ben bu polise asit dökme olayının bir provokasyon olduğunu düşünüyorum. Sonuçta akp nin işi belli olmuyor. ne malum polise asit dökenin akp nin adamı olmadığının? instagram hesabımda bazı arkadaşlarım polisin yanındayız hikayesi atanlar çok komik duruma düşüyor benim gözümde.
Ekleme1;
benim bugüne kadar çözemediğim tek şey Özgür Özel neden seloya selam yolluyor anlamadım. Oysaki Özgür özelin en yakınındaki 2 adamdan birisi olan Mansur Yavaş bunlara hakaret ediyor. pkk bayrağına paçavra diyor. Ama akşamına kalkıp Özgür Özel selam yolluyor çok garipler valla. Aynısını KK döneminde de yaptılar.
Ekleme2;
123 sayısı random bir sayı herhalde yaw hadi onu geçtim neden yaralanan vatandaşın sayıları gösterilmiyor. E tabi Deprem bölgesinde sayıları gizleyen bunlar değil mi bunlardan her şey beklenir
yabancıya gitmesin parktan birine verelim
Sağol, bize kadar var Edirne yakınlarında
son bir haftadır tez görevlendirilen İstanbul’da olan polis kadar 6 Şubat’tan sonra da deprem bölgelerinde olaydı, şu an bizler gibi nefes alan onbinlerce can daha aramızda olacaktı.
yalan yok valla abi doğru söylüyorsun
ets’yi yerin dibine göbene kadar bize huzur yok! bize huzur yok!
ets’yi boykot ediyoruz.
Ocak Ayından beri boykot ediyorum. Daha snowy’nin modu bile denemedim. ATS’de aynı şekilde
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ETS’yi boykot listesine aldığını öğrenen Pavel Sebor çılgına döndü. Efsanevi CEO güçlükle sakinleştirildi.
istediğin kadar sakinleş yıkılacaksın pavel