Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Asgari ücretcik desek daha doğru olur sanki.

6 Beğeni

Yetmez ama evet.

vergiye %43 ücrete %30 zamcık
kendilerine gelince %100 zam

4 Beğeni

reddit ilginç bir yermiş.
https://www.reddit.com/r/TurkeyJerky/comments/1hm3afi/dewrimci_içi_sendikasi/#lightbox

5 Beğeni

hava girişi, sıcak yerde yaşıyorsan ilk farz olandır. çıkıştan önce giriş önemli. eğer giriş-çıkış sayıların eşit, donanımın iyiyse öncelik girişte olsun. bugün temperli kasa üreten thermaltake gibi firmaların büyük fan girişli olanlarını “eğer ki sistemin iyiyse” gönül rahatlığıyla alabilirsin. ona göre de öncelik girişe verilebilir.

Kod aktfi değil dedi sanrıım alınmış

Siz dijital ayna görmek için bilgisayar mı açıyorsunuz, metrobüste 60 fps

1 Beğeni

Alan kişi bir işaret bıraksın diye yazdım, ama oheleyyy yani kimin umrunda…

1 Beğeni

Bazı Youtube video kapakları böyle görünmeye başladı.

1 Beğeni

Bu videoda bütün konfigürasyonları denemiş. Ancak burada ki kasa, benim aldığım kasanın bir alt modeli. Parçalar ise aldıklarıma yakın, ekran kartını ise hem dikey hem de yatay pozisyonda test etmiş. Benim düşündüğüm konfigürasyon ‘‘C’’ seçeneğiydi. Bu testte ise en iyi sonucu ‘‘A’’ ve ‘‘C’’ seçenekleri olmuş, birini deneyeceğim artık. Kasayı topladıktan sonra resimleri de atarım. :slight_smile:

2 Beğeni

https://x.com/HLTVorg/status/1873806348225569091

en büyük counter-strike bilgi ve takip platformu olan hltv.org’un her yıl sonunda açıkladığı yılın en iyi 20 oyuncusunun bu akşam 15 numarasındaydık. her gün bir oyuncunun açıklandığı top 20 listesinde bu akşam #15, xantares oldu. :tr: :tr: bu sene listeye giren tek türk olacak ve aynı zamanda tüm zamanların top 20 listesine giren en yaşlı oyuncu oldu. (29 yıl 4 ay)

GURUR.

3 Beğeni

evet yanlış olmuş :sweat_smile: düzelttim teşekkürler

1 Beğeni

Herkese başta sağlıklı olmak üzere mutlu ve huzurlu yıllar dilerim. Tüm dileklerinizin olduğu bir yıl olsun. :pray:

8 Beğeni

Bilmukabele hocam.

1 Beğeni

https://x.com/simulasyonturk/status/1874118040599839094?s=19

Yeni yılınız kutlu olsun.

15 Beğeni

ChatGPT uçtu baya iyi çizdi.

17 Beğeni

Tüm park ailesinin yeni yılı kutlu olsun. İnşallah herkes için sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bereketli bir yıl olur. Nice mutlu senelere :bouquet:

13 Beğeni

çok zor günlerden geçtik, geçmeye de devam ediyoruz. artık her şeyi kanıksadık mı yoksa alışamadığımız için mi mutsuzuz bilmiyorum ama bu sene diğer senelere kıyasla daha içten bir iyi yıllar dilemek istiyorum.

olmasını isteyip de olmayan ne varsa, kazanmak isteyip de elde edemediğiniz, gelmesini beklediğiniz birisi, gitmeyi planladığınız yer, hatta okumak istediğiniz kitaplara kadar hedeflerinizin bir bir gerçekleştiği, bunların olması için de her şeyden önce sağlığınızın yerinde olduğu, bolluk içinde, huzur dolu ve mutlu yıllar dilerim herkese. yeni yıl ülkemize ve dünyamıza iyi gelsin.

:two: :zero: :two: :five: :partying_face: :partying_face: :partying_face:

9 Beğeni

16 Beğeni

seneye bizim oyunda ortam :d böyle olur umarım pavel de maval okusun yok mevsim getiricez he yavrum

7 Beğeni