Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

image

Oha bee nasıl ya olm nasıl oluyor yaa şaka değilde gerçek miymiş? this is amazing man omg (!)

3 Beğeni

çocuklara hitap eden kanal :smiley:

Şaka değil!:hushed: Gerçek Şuanda altın farmı yapıyorum.
Altının gramı kaç liraydı…

İtem sorter kaldı bir.

Hangisi S22 mi, plus mı, ultra mı?

Normal S22.

Steam ile ilgili yeni bir dolandırıcılık yöntemi türemiş dikkatli olun!

Artık şifre kırmak ve iki faktörlü kimlik doğrulaması aşmakla uğraşmıyorlar. Token çalıp sizin makinanızda oturum açmış gibi kendi sistemlerinde işlem yapıyorlar. Topluluk pazarında ki değeri çok ucuz bir itemi yüksek fiyattan koyuyorlar, daha sonra ele geçirdikleri profilde ki bakiye ile bu ucuz itemi yüksek bir fiyata satın alarak bakiyeyi kendi hesaplarına geçiriyorlar. Hesabı kaptırsanız bile geri alacağınızı bildikleri için artık çalma zahmetine girmiyorlar. Token almak işin en zahmetsizi. İki faktörlü doğrulama kısmı da bypass edilmiş oluyor. Steam guard işe yaramıyor yani.

• Steam ile giriş yaptığınız sitelere dikkat edin.
  • Steam bakiyesi bulundurmamaya çalışın. Bakiye olmazsa bir şey çalamazlar.

Bakiyesi çalınan biri →

Çalınan Steam hesaplarının %99’u kullanıcı hatası. İnsanlar artık bilinçlenmeli.

uzun zamandır değiştirmeyi düşündüğüm bilgisayar kasamı, sıfırdan parçaları toplayarak güzel bir kasa oluşturdum. bir hayırlı olsununuzu alırım dostlarım.
parçaları:
Anakart: GİGABYTE B550M DS3H//CPU: AMD RYZEN 5 5600**
GPU: Sapphire Pulse RX6700 XT //RAM: Corsair Vengeance RS RGB 16GB (2x16GB) 3200 MHz DDR4 CL16 Ram
Kasa: Aerocool Graphite X3 //PSU: NZXT PA-6B1BB-EU C650 Bronze Semi-Modular Atx Psu//SSD: Seagate Firecuda 520 1TB

Hayirli olsun,anakartina dikkat et… olumsuz cok yorumlari var.

1 Beğeni

iyice araştırıp aldım ama bakalım. daha 2 gün oldu parçaları bilgisayara takalı. bir sorun olursa söylerim. ne gibi olumsuz yorumları vardı peki?

3 hafta icinde karti eline alandan baslayayim, ucuz malzeme,bios sorunu (yuklememe sorunu) ag kartindan sorun alip pci kart almak zorunda kalmis, ram yuvalarinin zayif oldugunu yazan var.hatta yuvalardan hepsinin calismadigi bile olan var. pci da ekran karti ve ses karti takmak mumkun degildir.birkackisi lan baglanti sorunlarindan bahsetmis, sata baglanti noktalarinin elverissiz olmasi, video kartinin altinda kaliyor.

daha bu liste gidiyor ama yeter, yani bu sorunlari yasayanlarin cogu ilk 3 ayda yazmislar. bazi sorunlar sonradan olusur ama burada uretimden dizayna gelisen sorunlar var, yani gigabyte nasil boyle basit hatalar yapmis orasida ayri bir soru

1 Beğeni

burada yazdiklarim senin basina gelecek diye birsey yok, moralini bozmak istemedim, sadece bilgi amacli yazdim.

1 Beğeni

o zaman ben kullanmaya devam edeyim. eğer ilerleyen zamanlarda dediğin sorunlardan biriyle karşılaşırsam sana da haber veririm. teşekkür ederim bilgilendirme için. en azından haberim olmuş oldu böyle bir şey olursa diye.

zuahahah :smiley: ümit gibi bu da sıyırdı
neyse yavaş yavaş söner, geçer

siyasal islam bitti bunlar başladılar seçim yaşını düşürün diye olm siyasal islam bile bunu demiyor
ıyy

5 Beğeni

Bu ülkede paraya ,makama tapanlar bitmez. Bir de kaseti olanlar bitmez .

3 Beğeni

Beni şaşırtmaya devam ediyor ya İNCE. Ne oldu şimdi bu adama durup dururken? eski hali kalmamış bununda

1 Beğeni

emekçi(!) bir kadınla ses kayıdı vardı ondan sonra böyle oldu, ses kayıdı olanın videosu da vardır, en güzelini cübbeli yaptı kaydını iplemedi halen koltuğunda. :smile:

1 Beğeni

40’lar meclisi kuracakmış :smiley: aksakallılarla hem de vay anasını atv izlemekten beyin gg
adam kendi kendini batırıyor vallah helal olsun. tvlere ve sosyal medyadaki hesaplara reyting sağlıyor.
magazin figürü ince…
eşinin range rover aracı varmış diyorlar e olmasın mı bu kadar oyunculuğa? benim mi olacaktı birader.

3 Beğeni

İncenin acıklamalarından sonra aklımda sadece şu görüntü canlandı.

Memleket partisi İstanbul il teşkilatı

11 Beğeni

asdfhgjfahgfsadgfjhhjgajfhg