Trivago’yu herhalde 2028 seçimlerinde parti otobüsü olarak kullanacak
Şu Muharrem son zamanlarda bir değişti. Bu zamana kadar destekleyen ben artık desteklemiyorum. 14 Mayıs’ta vereceğim oyumu Kılıçdaroğluna
Aynen Mesela İncenin Erdoğana Hizmet Etmesi Ve Oy Bölme Planları Bu Yüzden Benimde Oyum Kemal Kılıçdaroğluna
İnceye üzülüyorum ya. 2018 de potansiyeli vardı eminim secilseydi şu anda en iyi ülkelerden biri olabilirdik. CHP 2018 de kendisini harcadı. Şimdi de öyle. Ama son zamanlarda iki tarafa da oynayarak bir şey elde edemezsin ve artık baştaki adamın gitmesi gerek. O yüzden umarım Muharrem İnce de millet ittifakında olur da tek seferden yollarız baştaki adamı. 2nci tur sıkıntılı gibi biraz
Kulis bilgisi zart zurt yok meb verilecekmiş falan filan tamam da bu zaten daha güzel bir yoldan çözülebilirdi. Adam döne döne kavga ediyor herkesle bunlara verilecek meb ne hale düşer siz düşünün
ince, chp’deyken chp iktidara geçmeye bu kadar yakın değildi şimdi orada yok ve kazanma ihtimali hiç olmadığı kadar yüksek ne olrusa olsun insan sinirleniyor tabii ha ayrı bir partide genel başkanlıkta olmak daha da güçlü bir durum.
y. yiyeng olur
Gerçekten hiç bir şey vermesinler, bence hiç görüşmemeliydi bunla.
vallah en koyu akpli ince diyor ince onun çok umrunda değil çünkü ölümüne rte
yani akıllı başlı insanları anlarım da günün sonunda en çok sevinen onlarken ben ince tarafında olamam. o yüzden öyle ya da böyle memleket partisinin millet’e katılması lazım. sadece bu son haftalarda yaşanan saçmalıklar milletin sabrını taşırıyor. kavga ederek ona buna laf söyleyerek yükselmeye çalışmalarından bıktık. kk bile karşı tarafla selamı sabahı kesmiş herkes kendi yoluna bakıyor. kimle kavga edersen karşıda olanı yükseltiyorsun. bahçeli’nin rte ile yıllarca kavga edip sonra yanına geçince bu sefer karşı tarafta kalan millet partilerine yaptığı gibi
böyük adam devlet bahçeli kimin yanına giderse kaybediyor mübarek adam
- UZEM
- Yüz Yüze
0 oylayanlar
isteğe bağlı olursa giden az olur, sabahın köründe kalkıp gitmeye insan üşenir.
İlk online kararında karşıydım ama artık online devam etmesi taraftarıyım. Ben dahil sınıfımın büyük çoğunluğu bulunduğu apart/ özel yurtlardan anlaşma feshedip ayrıldı. Yanlış kararları daha bilinçsiz yanlışlarla devam ettiriyorlar.
Kullandığınız telefonun RAM(Bellek) boyutu kaç?
- 4
- 6
- 8
0 oylayanlar
IpHoNeUn 1Gb rAmI AnDrOiDiN 2gBtInA EşIT.(!)
Telefonu alırken 200 lira farkla 6 GB RAM sürümünü alabilirdim ama işte böyle olacağını bilmiyorduk.
Ram gerçekten çok farkediyor iyiki alırken 6gb ramı tercih etmişim
S22 kullandığım için 8 GB Ram var bende.
iphone xr 3gb ram