Harbi diktatör frenleyen de yok.
Hadi inşallah ![]()
KaMAZ, eski tip kupaya ve V8 motora talim etmeye devam edecek.
Apaçık ne söylerseniz söyleyin sizi bile kaale almayacağım, istediğiniz kadar yırtının demek.
Sosyal mesafe
uzun süre iktidarda kalan her lider balataları yakıyor tarihte onlarca örneği var, gerçi bir örneği çok yakınımızda ya neyse.
Bugün babamların yaşadığı olay;
Muhabirin ingilizce bilmemesi garip peder bile kendini ifade edecek kadar biliyor.
Bir de Cem Tekel dünkü muhabir değil, çocukluğumdan beridir biliyorum kendisini.
rusya’yı sistem çıkarmak…
israil-filistin karışmış yine
Cadı avına dönüyor bu iş…
BTR 80 çok güzel bir zırhlı araç. Babam askeri personel olduğundan dolayı kullanmak nasip oldu her ne kadar gaza basmaya korksam da bi o kadar heyecanlandım. İlk kez 8 teker askeri araç kullanmanın mutluluğunu unutamam. Çok güçlü bir motoru var gaza bastığın an arkada gemi motoru gibi kükrüyordu. Ah be…
Pars 8x8 de fena değil haa ![]()

Pars ilk çıktığında gözüme çok hoş gelmişti ama biraz fazla geniş ve büyük geldi. Tabi PARS’ı hala seviyorum ama güneydoğu taraflarında kullanıldığını hiç görmedim. Belki kullanılıyordur ama bana denk gelmedi. Ama BTR mi bu mu dersen BTR derim. O aracın benim üzerimde etkisi büyüktür. Araç her yere her koşulda girebiliyor. İçerisi biraz dar ama gerçekten çok güzel bir zırhlı diyebilirim. Üstüne üstlük sovyetlerden beri kullanılan bu zırhlı günümüzde hala faal olarak kullanılıyor ve üretiliyor. Çok zalım namussuz
@vanillamango O ne güzel bir popcorn öyle ![]()