Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Merdan Yanardağ’ın solcu damarı kabarmış.

1 Beğeni

bazı konular doğru resmen kucağına verdiler.
şimdi tabii ki abd de suçludur. ikisinin pok yemesi resmen.
yani ortadoğu kafası neyse oralar da bir bakıma daha modern görünen ama bataklıktan çıkmayan yerler. bir şey söylemeye bile gerek yok.

3 Beğeni

Çin de Tayvanı taciz edip duruyor. Savaş gemileri Tayvan karasularına girmiş durumda şuan .Çin de Tayvana girerse savaş kesin başlar.

3 Beğeni

abd pok yemesidir.

2 Beğeni

çin, tayvan’a girsin zaten onun da hakkıdır. :smiley: girmesin deyince dinlemiyor kimse olacak olan olur. yani olacak olan şeye niye olmayacakmış gibi şey edelim. sdfsfsfsfsff eski abd yok her yerde jandarmalık yapsın. artık kabuğuna çekilip kendi derdine düşsün. sonra gene jandarmalık yapar. :slight_smile:

2 Beğeni

A*k sıkıntı şu 3 . dünya savaşı da 90lı-2000’li nesle denk geldi. Şaka gibi görmediğimiz bir pok kalmayacak. Geriye tek şey kalacak bu gidişle. Hayatta kalabilmek.

3 Beğeni

Olayı dallandırıp budaklandırmayın. Ukrayna 2012de AB ile ortaklık için müzakere ediyor. Dönemin cumhurbaşkanı da bu müzakereleri sürekli erteliyor. 2014de de halk ayaklanıyor ve cumhurbaşkanı ülkeyi terk edip Rusya’ya sığınıyor. Parlamento da cumhurbaşkanını azledip geçici cumhurbaşkanı atıyor. Ondan sonra Kırım ve Donbass’a Rusya silah ve milis sokuyor ve buralar referandumla bağımsızlığını ilan ediyor. Ukrayna da bu bağımsızlığı tanımıyor ve ayrılıkçı güçlerle çatışmaya giriyor. Bu arada Rusya Kırım’ı ilhak ediyor. Bugün yine Rusya’nın saldırıları malumunuz.
İşin şakası yok Rusya önüne gelene saldırıyor. İster deyin o kışkırtıyor bu kışkırtıyor. Yarın öbür gün sıra bize gelir benden söylemesi.

Hearth of Russia DLC Boykot! (!)

Yoğunluktan dolayı FlightRadar24 çöktü!

Anlık (RadarBox)

Ben bu saatten sonra adam gibi bir barış olana kadar almayı düşünmüyorum.

2 Beğeni

Rusyaya Nato ülkeleri söz geçiremezken ukrayna nasıl dayanacak tanrı yardımcıları olsun.Zalimsin insanoğlu çıkarların uğruna hayatları feda ediyorsun.

başkaları tepişiyor yine bize giriyor

3 Beğeni
4 Beğeni
9 Beğeni

alttaki elemana fena girdim
image

3 Beğeni

2 Beğeni
2 Beğeni

Gözümde canlanır koskoca mazi :smiley: