Başın sağolsun Allah rahmet eylesin ![]()
Başsağlığı dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Hepsine amin diyorum.
Sizlerle tanışmamış olmamıza rağmen, içten mesajlarınızla sıcak bir yakınlık hissettirdiniz. İyi ki varsınız. Sizlere ve sevdiklerinize sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.
Evet. Sevdiklerimiz kaç yaşında olursa olsunlar (dedem 89du) bizi hiç bırakmayacaklar gibi düşünüyor insan. Ama vade dolunca da elden birşey gelmiyor maalesef. O yüzden sevdiklerimizin yaşarken kıymetini bilelim. Onları sevdiğimizi söyleyelim. Aklımıza gelmese veya düşünmek istemesek te ayrılık günü geliyor. Dedemin bir sözüyle bitireyim. ‘Bu dünya böyle.’
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin ![]()
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
Durum kızışıyor gibi…
Akşam konuşmanın sonlarında girdi Rusya Luhansk’a zaten takviye yapıyor Bence Luhansk ve Donbass’tan ileri gidemez gibi duruyor ama hiç belli olmaz ![]()
hazırlıklı olun rusya natonun içinden geçicek en ufak düşmanca tavır savaş sebebi sayılacak :\ biden boş boş konuşmaya devam ediyor avrupa doğalgazın %40 nı rusyadan alıyor rusya gazı keserse avrupa biraz zora girecek ve olan yine türkiye ye olacak bizim ki abd gazı ile artislik yaparsa vay halimize ![]()
Başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
işgal edilmiş ülkeler nato’ya giremez, Putin o yüzden 2 bölgeyi alır bırakır, sonra rusçu bir kukla yönetim gelir.
Ulan ben de ağustos ayında Kiev’e gitmiştim dört günlüğüne. Bilseydim bir daha Ukrayna’ya gidemeyeceğimi, tadını çıkara çıkara gezerdim.
Allah rahmet eylesin ![]()
Evet savaş…
boş volta atan amerikan uçağı
çapsız ülkenin çapsız uçağı
Amerika Ukraynayı iyi yemledi valla.Rusyaya tüm Ukraynayı vermek pahasına Ukraynayı bırakacaklar galiba.AB ülkeleri ABD’ye tapsın diye.
Bush yönetimi olsa 3. Dünya savasi geç bile kalirdi.
Amerika yine insaflı duruyor.

Rusya, bağımsız bir ülkeyi başka bir askeri ittifaka yakınlaştığı gerekçesiyle dışarıdan müdahale ederek iç karışıklık çıkarıyor, yetmiyor sonra işgal ediyor. Ama bu hikayede nedense Rusya’yı sütten çıkmış ak kaşık.