Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Arkadaslar muhabbetiniz bol olsun. ETS2 MOD bolumundeki mesajlari duzenledim, konunuza buradan devam ediniz ve lutfen seviyeyi koruyup birbirinizi incitmeyiniz. saglicakla kalin.

2S - RC MODEL

10 Beğeni

teşekkurler

1 Beğeni

https://eksisozluk.com/4-ocak-2022-buyuk-alkol-boykotu--7129655?a=popular

2020 başından beri alkol almıyorum. Ciddiyim. Üstelik koli koli viski rakıya erişebilmeme rağmen boykottayım. Hem zamlara hem ülkeye yolumdan kimse döndüremez. :smiley: Ben vazgeçtim 2020’de bu ülkeden yetmez ama evet.

5 Beğeni

(yazarı tarafından geri alınan gönderi, bildirilmediği takdirde 24 saat içinde otomatik olarak silinecek.)

adamların bana foto atıyor hatırladın mı ? adamların :wink:. sen ets2 videosu çekiyorsun işi yap . senin işin bu :slightly_smiling_face:

6 Beğeni

Arkadaslar sanirim durumu kisisellestiriyorsunuz, boyle olacaksa lutfen telefonda yada mesaj yoluyla tartismaniza devam ediniz.

Bu arada yukarida biraktigim linke tiklayan arkadaslar abone olsaydiniz hic fena olmazdi hani…

10 Beğeni

pardon :pray:

3 Beğeni

Bu arada bir abone gelmis :slight_smile: tesekkur ederim . malum uzaktan kumandali arac sektoru zor oluyor ve 1000 abone olmak gercekten zor, bu arda 850 oldum umarim buradan arkadaslarin yardimi ile bu isi cozebiliriz, abone olupta kendi kanali olan olursa ozelden yazsin ki kesin bende ona geri donus yapayim.

2S - RC MODEL

6 Beğeni

bende çok seviyorum özellikle modifiyelı tırlar ve drift rc araçları çok guzel ilgi çekici . Heleki bu iş makinaları ile kazı fln yapıyorlar bitiyorum çok zekli ama maliyetli bir hobi :frowning:

3 Beğeni

Kime ne anlatılıyor, halen kendini savunmaya devam edenler var. Anlaşılacak gibi değil, ve halen ‘‘Dünya’nın En İyileri’’ adı altında canlanıyor konu. Arkadaşlar unutmayın ''EN İYİ YOKTUR. EMEK VEREN VARDIR! Ayrıca şunun da altını çizelim; Ne olduğu belirsiz kişilerin oradan buradan çalarak yaptığı çalışmaları hala daha övmeye gerek yok. Eğer bu ülke içerisinde şu modları ‘‘EMEKLERİ İLE YAPAN’’ kişilere saygı duyulsaydı, emin olun çok daha ileride olurduk.

5 Beğeni

Birde hala onlar bana hayran diyor şaka gibi :smiley:

6 Beğeni

Son Olarak Şunu da Eklemek İsterim; Emek Veren, Her Ne Olursa Olsun Alın Terini Döken İnsanlara Allah Zeval Vermesin,.!

4 Beğeni

Elimde öyle veriler var ki … Bir sürü Ss … Hani ayakta alkışladığımız Otbisçiler falan varya :wink: Ah ah … Neyse , zamanı gelince gerekli yerlere o ss’ler paylaşılacak , ve durum kontrol altına alınacak … Hala birilerine “çalıyor” demek çok üzücü … Kimse mahsun değil ve Hekimoğlu derki “Herkes Yalan Söyler” :wink::pray:

Tutunun reis konuşuyor :rofl:

13 Beğeni

puhahahahahahhaa :rofl: :joy: :joy: :rofl:

6 Beğeni

abi şu özel ayaklarını geçeceksiniz bir kere. Ne özeli ya ets 2 piyasasında biz sıradan siz özel misiniz şimdi ? Bir de böyle mi ayırıyorsunuz artık oyuncuları. Teklif gelen özel normal oynayan kişi sıradan. Kusura bakmayın ama özel mözel değilsiniz. Özel nedir ya ? Özel size mod teklif ediliyor çeker misiniz diye sizde videosunu çekiyorsunuz ve karşılığında ücretsiz modunu kullanıyorsunuz. Bu mu özellik. Var ya şu alemde en kötü sisteme sahip olayım bu özelliğe sahip olmayayım Allah’ım sen benim gibi düşünenleri koru. Özel diyor ya sanal alemde aynen özelsiniz baba sizsiniz abi saygılar… :slight_smile:

9 Beğeni

tavsiye moda git bak kaç kişi beğenmiş benim yorumumu ona göre 3 kişi de abi. Saygı çizgimi aşmadım sana da iyi akşamlar.

8 Beğeni

dogruyu söyleyendigi zaman insanların işine gelmez kaçarlar.

8 Beğeni

yok abi istersek 40 kişi olalım insan 7sinde neyse 70inde de odur salla

8 Beğeni

Şimdi tavsiye modlardaki o yorumu ben beğenmiş olsam zan altında mı kalacağım :smiley: hani fikir özgürlüğü :rofl: Neyse…

12 Beğeni