Birkaç bin yıllık Türk devleti aklı
bugün tecilimizin düşme ihtimali % kaç acaba
https://eksisozluk.com/1-5-liraya-doner-ayran-yemis-efsane-nesil--7127732?a=popular
harbi ne günlerdi beee ne tatlıydı ama biraz da çocukluk vs. şu an alınan yenen her şey bir yerimize girdiği için tadı tuzu yok
bunun lahmacun versiyonu da vardır üff
eski türkiye…
TMP’de ki dingillerden daha iyi sürüyor
kesin doğru mu bu
Değil, Marlboro Edge içiyorum henüz zam gelmedi ama orada 1 Ocak 2022 yazıyor
yarın kokusu çıkar markette çalışıyorum öğrencez bakalım
Bu listenin doğruluğunu bilmemde. Buna benzer sağlam zam gelecek gibi hissediyorum. Az önce ben de Marlboro Touch Blue aldım 20 TL’ ye, zam gelmemiş daha.
Yeni yıla ithafen yaptığım suluboya ashdhsjs muhtemelen çerçeveleyip uyandığımda direkt görebileceğim bir noktaya asacağım sgshajs
Tekel grubuna da geldi.
Zamsizindan 2 paket palmall aldım az önce
Şunu anlamıyorum, insanların ‘‘BOŞ’’ modlara verdiği paraları ücretsiz kullanarak prim yapan, SCS’ yi ufacık güncelleme de dahi gömen, ‘‘Sadece TIR Çıkarıldığı’’ zaman savunan ve öven, üstüne üstlük sanki çok matahmış gibi abartılı bir şekilde bir kaba sığamayacak modları öven kişileri halen nasıl destekleyebiliyorlar. Ya cidden seviyorlar, ya da ‘‘Verilen Emeklere, Uğraşılan Onca Zamanlara Düşmanlıkları’’ var…
Ağzımızın tadıyla haftada 2 kere volim içiyorduk o da haram artık yeter valla. Derslerin verdiği yorgunlukla çarşamba cuma değilde artık sadece 1 tane volimle yorgunluğumu atıcam. Ne saçma ya !
Abi o da değil ne zaman ets 2 piyasası bu kadar fırsatçılarla doldu anlamıyorum. Her güncelleme geldikçe kar amaçlı oyuna yönelen insan sayısında artış var ya da en azından bu oyunda var. Yazık harbi yazık 1.30 1.29 sürümlerinin sohbetini özlemedim değil.
prim yapıp izlenmeye çalışılıyor hep ilk olma çabaları piyar kasma içinde insancıklar.
kızdığım konu o da değil reis. Tamam karını yap videonu yap izlenme kas ama prim yaptığın oyunu kötülemek de nankörlüğe giriyor.
oyun sana dlc göndermedi diye oyuna kusup bir daha orayı çekmiyecegim diyip 1-2 ay sonra orayı çekmek çok haklısın ama bazı insanlar bunlara kanıyor işte