Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Şu an içim rahatladı :smiley:

Arkadaşlar Steam Denizbank Kredi Kartı ile alışveriş yapmaya izin vermiyor… Galiba Denizbank ile bir problem oldu. MasterCard seçeneğiyle ödemeye çalıştım yine kabul etmedi. Konu hakkında bilgisi olan ya da teyit edebilecek var mı?

Bazı kartlara zaman zaman sıkıntı çıkartıyor. Bana da CardFinans’ta olmuştu. Bence başka yerden cüzdan kodu al öyle yükle. Kesin çözüm :smiley:

Durmaplay’den aldım zaten alacağımı… Zaman zaman da olsa can sıkıyor bu tip durumlar…

Bendede 1 ay sıkıntı oldu kartı kabul etmiyordu vs. Bıraktım daha sonra nalet olsun dedim geçen new mexico alacağım diye eklemeye çalıştım kartı ekledi zaten gerek kalmadı daha sonrasında :grin:

Steam 3D Secure ödeme sistemini kullanmadığından bazı bankalar müşteri güvenliği açısından 3D Securesiz alışverişlere izin vermiyorlar.

Bir sonraki alışverişimde mutlaka 3D Secure’yi deneyeceğim… Çok teşekkür ederim…

1 Beğeni

jet motor örnegi

5 Beğeni

ayrıı konu açalım? :smiley:

1 Beğeni

Oha müthiş serhan abiden sonra bir de sen çok güzel :drooling_face:

1 Beğeni

hep karada gitmek sıkıcı cıtayı yükseltmek gerek dedim, cari acıkta o biçim cıtayı katlıyor bakalım ne olucak :grinning:
litte more teaser @Baby @HasanOfke

4 Beğeni

bugün biraz daha ugraşmaca

4 Beğeni

Whatsapp öldü :roll_eyes:

btk demiş küresel düzeyde :stuck_out_tongue_winking_eye:

çikinova :smiley:

1 Beğeni

çikinovaski :wink:

lada niva ile yeniden pazarda.
http://www.lada.com.tr/

cok masumca oldugunu düşünen varsa gitsin kendini atsın yola,ne gümrük tavizleri veriliyor

Dolar olmak üzere iken 4 tl nın haline bakan yok 1 2 aya düzelecek diye açıklama yapılıyor… dolar 0.1-0.2 düşer… dolar sert çakıldı borsa nirvanada diye manşet atılır . … anlamak güç???:thinking:

welcome to world beaby :heart_eyes:

i promise no more mercedes no more wait,soon you my

fuckin awesome,4 years wait wait after fucking world.
love youu,you make me sooooooo crazy.

3 Beğeni

Yeni gelenler icin bi baslik açılsın şu saçma başlıkları görmekten bıktık

1 Beğeni