Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

dns ön bellegini temizleyip modemi cekip 5 dakka bekleyince mission complate :grinning:

1967 istanbulda ilk üretim MAN

Bu aralar masaüstü pc kullanıyorum. Bugün kafama esti monitör ayarlarını kucaklayasım geldi . Görüntü ayalarında netlik gördüm 59 mu neydi . Onu 100 yaptım herhangi bir oyuna girdim ve cidden etkiledi görüntü kalitesini .
Düşük ayarlarda oynayan varsa bir bakınsın belki sizdede vardır böyle bir şeyler .

ghosting oluyor onu fazla yükseltince. en azından benim ips ekranda öyle

Azaltayım mı diyorsun yani :neutral_face:

ai araçlarda hızlı hareket eden objelere odaklan; ne demek istediğimi anlarsın :slight_smile: tabi ghosting hiç olmayabilir

https://www.google.com.tr/amp/www.webtekno.com/haber/amp/31115

Yukarıdaki steam bağlantısını verdiğim oyun zula ile aynı mi oluyor simdi ?

Latin Amerika sürümü, Europe gibi.

atraksiyon olsun diye just cause 3 aldım, oyun güncelleniyor sonra acılmıyor,steamde yazılanları tek tek denedim tık yok.

ben daha önce almıştım yarım yamalak optimizasyon olunca iade etmiştim dün gece ben de aldım :smiley: ama daha indirmedim

102mb güncelleme yapıyor sürekli başka birşey yok bende iade ettim şimdi,indirme boşuna iade et kurtul :ok_hand:

SoloTürk bugün buradaydı…

5 Beğeni

Elon Musk babanın bir bildiği var demekki

3 Beğeni

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155846012058766&id=58672078765

Genellikle yakalanmıyorum ama gözümü hastenede açıyorum :smile:

1 Beğeni

Herkese selam RB6 oynarken bi anda 600 kredi eklendi hesabıma bu herkese olan bişey mi yoksa bi bug filan mı oldu başka olan var mı böyle bişey ? Bug report yazayım mı?

Vay be SimülasyonPark açılalı tam 3 ay olmuş . :see_no_evil::tada::confetti_ball:

1 Beğeni

Valla benim için yıllardır aradığım, beklediğim sistem buydu. Açıldı açılalı her gün mutlaka girer gezinirim. Girmediğim gün yoktur. Diğer forum sitelerini unuttum gibi birşey. Tekrar emeği geçenlere teşekkürler. Daha nice aylara, yıllara… :slight_smile:

2 Beğeni

-Yeni Firefox tarayıcıyı 1 haftadır kullanıyorum tekrar yerleştim :slight_smile: Olmuş bu sefer… Chrome tarayıcısını sevmeye başlasam da olmuyordu.

Yeni Firefox sürümünü bende beğendim ama bir türlü kopamiyorum Chrome’dan. Daha seri geliyor bana nedense…

Chrome harici bana boş geliyor :smile: Ama nedense telefonda chrome kullanmıyorum :man_shrugging:t2: