Yürüyen Vergi Dairesi daha sıcak geliyor
Lüks opsiyonları ile birlikte sadece $2,162,423.00…
Yürüyen Vergi Dairesi daha sıcak geliyor
Lüks opsiyonları ile birlikte sadece $2,162,423.00…
Abooooooooov
Herkese merhaba. Rüyamda Hasan başganı gördüm. Tekerlekli sandelyedeydi. Çok üzülmüştüm. Allah sağlık versin başganımıza.
Açıkçası monitörün fiyatı iyiymiş.144hz,ips,1ms.Bence ihtiyacı olan alabilir.Tabi stoklarda kaldıysa.
Ben kulaklığı aldım. Şubeye bir tane getirmişler.
Benec 4 parça da alınır. Hem direkt git al imkanı var, (hatta cepteşok ile ayağına geliyor) hem de fiyatları iyi yani rampage’den ne bekleyeceksiniz gerçi o da var ama ihtiyacı olan kaçırmasın.
kulaklık vs neyse ama piyasadan çok daha ucuza satılıyorsa o monitörü müşteriye bırakmazlar.
Monitör piyasada 1500-1600 TL civarında.
Ödevim için Powerpoint’e erişmem gerekli. Ama hem Word’ün, hem Powerpoint’in yani Microsoft Office’e bağlı tüm uygulamaların deneme süresi doldu. Ne yapmam gerek ?
Bazı uygulamalar ile lisanslayabilirsin fakat pek önermiyorum açıkcası. Diğer seçenek Microsoft Office Online, yani web tarayıcı üzerinden çalışabilirsin.
pcden kaldır office uygulamalarını
bu linkten crackli kur ben kurdum sorunsuz kullanıyorum
Link bozuk galiba. Tıkladığımda ulaşamıyorum.
Üniversite öğrencisiyseniz üniversitenizin size verdiği mail ile office 365 kullanabilirsiniz.
Eğer yoksa KMS programları da işinizi görür.
Evet. Üniversitemin verdiği mail üzerindeki office programlarının süresi doldu zaten.
Linkte sorun yok özelden yollayayım birde
Wps office kullanabilirsin Microsoft uygulamalarına göre daha seri çalışıyor.
Crackledim arkadaşlar. Yardımcı olan herkese teşekkürler.