Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

İlk olarak doları yükseltenin damat değil, yanlış yönetilen politikalar, olduğunu anlamak lazım.
Damat gider Enişte gelir, zihniyet aynı olduğu sürece olan bize olmaya devam…

12 Beğeni

doları yükselten politikadır, doları 2 günde 50 kuruş yükselten ciddiyetsiz açıklama yapan damattır.

2 Beğeni

Bir sınav yapacaklar. Kurallara bak. Tamam kopyayı önlemeye çalışıyorlar.
Bana en uygunu koronaya karşı önlem alıp üniversitede sınava girmek.
Ayrıca 3. madde için ilgili yerlerde tanıdığı olanlar varsa iletişime geçmek istiyorum. :slight_smile:

3 Beğeni
1 Beğeni

Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi’nden istifaya ilişkin açıklama yapılacakmış.

Kabul edilmediği söylenmesin sakın. Bir daha ne ben, ne de bu ülke kendine gelemez.

2 Beğeni

Sorun bakanda değildi ki neden böyle düşünüyorsunuz anlamadım. Yeni gelen kişiyi de “Faiz sebep enflasyon neticedir” diyen kişi seçiyor.

Sorun bakanda değil ama, bu adam ‘‘dolarla mı maaş alıyorsunuz’’ ‘‘ben oraya bakmıyorum’’ ‘‘istesek düşürürüz’’ tarzında bir hazine bakanının söylememesi gereken sözler sarf etti. Biz onun olmamasını liyakatsiz ve rahat tavırları yüzünden istemiyoruz. Yoksa dolar ve euro uzun süredir artış içinde. Sürekli dışardan ithal ürün ala ala döviz değer kazandı. Yoksa bilgili, cesur ve halkın aklıya dalga geçmeyen bir bakan bulunmadığı sürece bi önemi yok. Bunları demek yerine, ‘‘yapılanma, büyüme, dalgalanma’’ gibi içi boş sözleri tüketmek yerine çare arasaydı, biraz olsun tüketicinin yüzü gülseydi kimin damadı, neyin nesi diye bakmadan destek verirdim. Ama adam yapamadı. Malum partiyi destekleyen komşum bile beceremiyordu zaten, geç kaldı bile dediyse düşün artık nasıl sevilmiyor.

Albayrak bilgisiz mi? Bence komşun yanlış kişiyi suçlamış sorun baştakinde. Yeni gelen bakan faizi arttırırsa yine yukarısı istediği için arttırır bilgili olduğu için değil diye düşünüyorum.

3 Beğeni

Halkını salak yerine koyduğu için çok fark olur.

1 Beğeni

gerçi reuters binali diyor ama… aa unutulur mu, onun da oğlu bi yerde basılmamış mıydı? o da mı montajdı? :smirk:
yargısıyla kurumlarıyla, millet deprem derdinde iken “üye sayısının artması seçim kazanmaktır” diyerek izmir depreminin ertesi günü bu açıklamayı yaparak halkı hiçe sayanın, böyle müteahhitlerin 452 milyonluk vergi borcunu sıfırlaması mantıksız değil

2 Beğeni

Damatların hareketi hiçbir zaman şaşmaz :grin:

3 Beğeni

Damat yerine Binali düşünülüyormuş

1 Beğeni

Binali yerine damat vazgeçti desinler daha iyi, adam daha yazı yazmayı bilmiyor hayatında mause tutmamış diğeri en azından biliyor hatta sipariş bile veriyor.

1000ali yazı yazamıyor daha

Hangi binali?

Arkadaşlar merhaba. Trackır Pro 5 kafa takip cihazımı satıyorum. İlgilenen arkadaşlar için link bırakıyorum ilgilenen mesaj atabilir. Herkese saygılar

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-trackir-pro-5-kafa-takip-cihazi-875743119/detay

kainat iletişim başkanından açıklama

3 Beğeni

Bu aletlerin yerini yazılımlar ne zaman alacak merak ediyorum. Nvidia yeni kartlarında yayıncılar için bir çok yazılım sundu bunu da yapabilmeliler artık bence.

‘‘Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’’ -Mustafa Kemal Atatürk

Saygı, sevgi ve özlemle…

mustafa-kemal-ataturk-b8

31 Beğeni