ne idüğü belli olmayan yatırım şirketinin elinde kalmasından iyidir. skoda transportation özellikle raylı sistemler ve troleybüslerde öncü bir firma, yeni nesil konya tramvayları ihalesini caf ve bombardier gibi zorlu rakiplerden sıyrılarak kazandı. Bence bu ortaklık daha çok elektrikli otobüs geliştirmede teknoloji paylaşımına yönelik olarak kurulmuştur.
Benim iş yerinden arkadaşım tulparı almış bugün gelecekmiş satın aldıktan sonra sitede tulparın satışı kapanmış.
yiGeniM baK yeŞiL yeşiL eKonoMi süPer

Kısmetse bu kış daha kötü olacak. Herkes köküne kadar hissetsin gerçekleri ![]()
Hayırlı olsun zaten şu an fiyat 13 bin TL olmuş iki gün önceki fiyat 11 bin 799 idi…
Teşekkür ederim kardeşim fiyatı daha artmaz inşallah.
Şu an baktım geri 11 bin 799 oldu
Ne oluyor
Bence hemen al kaptırma ![]()
Dolar Euro aldı başını gidiyor.
Ya stoklara gelse alacam, ama gelmiyor. Adamlar beklettikçe talep daha da artıyor talepleri karşılayamayacaklar en sonunda niye böyle yapıyorlar anlam veremedim cidden. Pandemiden dolayı mıdır nedir bilmiyorum aylardır yok Valla…
Bilgisayarın kendi firmasının faturası var bizde istersen numarasını falan verebilirim.

sanırım arıtk bir cigara yakma vakti
Off… Awk boksörü neler açtı başımıza ![]()
Akıllara bu videoyu getirmiştir ![]()
“Ben olsam şaak diye satarım Merkez Bankasını! Şaşırırlar; demek ki ihtiyaçları yokmuş derler”
Özgür Demirtaş’ı yıllardır bilirim takip ederim onun haricinde Erol Mütercimler ya da A. Şerif İzgören gibi aklını beynini olması gerektiği gibi kullanan ve alanında olsun olmasın bas bas bağıran Emin Çapa gibi isimlerin bu ülkede zerre değeri yok zerre dikkate alınmıyorlar. İlla “birilerinin yan komşusu” olacaksınız ki bir yerlere gelebilesiniz yetkiniz olsun. Söz dinlemeyen, dikkat etmeyen ve kafasına göre; liyakatten, standarttan uzak, tahsilden uzak görmezden gelinen politikalarla ekonomi yönetilmeye çalışılırsa sonuç da böyle olur maalesef.
Üzülüyorum ya gerçekten.
Böyle bir ortama yabancı yatırımcı da uğramaz eğitim de gelişmez nüfus artar ve eldeki fırsatlar değerlendirilmezse her şey daha da berbat olacak.
ÇEKOSLOVAKYA’NIN BAĞIMSIZLIĞININ 102. YILDÖNÜMÜNÜ BİZİMLE KUTLAYIN.
Çekoslovakya 10 yıl önce, 28 Ekim 1918 tarihinde bağımsızlığını ilan etti ve ondan sonra bir çok şey değişti – Çek Cumhuriyeti ve Slovakya, 1993’ten beri artık iki ayrı ülke ama yine de 1918 iki ülkenin de tarihlerinde önemli bir dönüm noktası olarak kalmaya devam ediyor.
26 Ekim’den, 2 Kasım’a kadar sürecek olan Çek ve Slovak oyunları haftasını, her iki ülkeden 72 geliştirici ve 160 oyunla birlikte kutlayın.
1918’de gelişen olaylarla ilgili olarak aşağıdaki adreslere bakabilirsiniz.
Ayrıca Çekoslovakya’ya ait oyunlarda (Benim için en önemlisi ETS 2 ve ATS) indirim başladı. 2 Kasım son.