Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Adam ciddi :smiley:

Türkiye'nin En Genç Biçerdöver Şoförü!!! || 9 Yaşındaki Usta Şoför - YouTube

1 Beğeni

kızan sürüyor vallah çekirdekten yetişiyor helal adam olacak çocuk
yalnız canım çekti

4 Beğeni

çocukluğum aklıma geldi, 5dk traktör sürebilmek için sabah 6’da kalkardım, bmc morris leyland halen canavar gibi çalışıyor.

aynen öyle, bi ara virüsten trojan’den solucandan kafamızı kaldıramıyorduk allahtan işi iyice maddiyata döktüler de biz de kurtulduk bunlardan

2-3 e kadar diyorda o saate kadar bicemezler abartmışlar iba çöker döker makina bicemezler çik gel abi Konya’ya ben şimdi ekini bictirmeye gidiyom rica ederiz senide alır yanına bicerde tarlada bizim nasıl olsa :grin:

çağ atladık

5 Beğeni

Malum hafta için böyle bir şey gerekiyordu. Malzemesiz propaganda olmuyor görüyoruz

1 Beğeni

Fethin sembolüdür Ayasofya siyaset yapmak değil bunların zaten eleştirilecek tonla şeyi var girsek gunlerce konuşuruz ama Ayasofya’nın yeri bı ayrı yani

1 Beğeni

Next step: Cyprus

1 Beğeni

:upside_down_face:

2 Beğeni

Screen Shot 2020-07-13 at 13.11.58

emin değilim boş bi harcama mı ama günlük (nerdeyse) yarım paket sigara parası.

1-2 ay deneyeceğim

1 Beğeni

ben kullanıyorum reklamsız güzel oluyor lokasyon uk olsa da ama olmasa da olurdu sanki

Gayet güzel oluyor reklamsız izlemek
Reklamlar çoğu zaman sinir ediyor aylık 10 TL veriyorum öğrenci paketine daha da fazlası da verilebilir videoları indirmek felan baya pratik oluyor

pc’de zaten adblocker olduğu için reklam sıkıntı değil de yemek hazırlarken veya sporda podcast gibi youtube videolarını açıyorum, onda sinir ediyordu reklamlar. bi de aynı şekilde indirebilme özelliği de iyi.

öğrenci indiriminden ben de yararlanabildim :smiley: itü sise erişimim var halen, transkript işimi gördü

Sakladığımız gerçek, 2006 yılında birmot fiat bayinde yemin ettirdiler bize de

6 Beğeni

bu adam ne ayak her oyunda yorumu var? en berbat oyunları bile övmüş.

3 Beğeni

kötü günler için vpn sunucusu kurup denedim, gayet iyi çalışıyor :smiley:

şimdi daha kötüleri için iş yapmak lazım

1 Beğeni

Barış Terkoğlu

Vazelin kokan bir cehennem Barış Terkoğlu : Vazelin kokan bir cehennem