Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

aynı şey sizin için de geçerli ne güzel piiz ciğer yaparken başınıza suriler çıktı.

https://eksisozluk.com/edirne-valisi--4732619

Arkadaşlar aranızda gtx 1650 ekran kartı kullanan var mı? varsa oynadığı oyunlardaki performansı nasıl? internette bazı oyunların benchmark testlerine baktığımda fps değerleri fena seviyede değildi ama kullananlardan da yorumlarını bekliyorum

road to black sea dlc sinde oynuyorlar

3 Beğeni

Tamponcuların kralı.

2 Beğeni

Neredeyse 2.kez denize dökecekmişiz :DD

DCS World filmi 24 Haziran 2020’de vizyonda! :smiley:

2 Beğeni

2000-3000 TL bandında alınabilecek amd harici ekran kartı önerileriniz var mı?

3 Beğeni

Ben de diyorum ülkedeki “1 Kuruş” lar nereye kaybouyor diye… :sweat_smile:
Adamın arabası artık 250 ₺ daha değerli.

2 Beğeni

Yalnız maliyet sadece 250 ₺ :rofl:

Arada böyle teknik arızaların olması çok normal. :grin: :shushing_face:

bu site güveiliri bir site midir acaba

Oyun değil oyunun bulunduğu hesabı satıyorlarmış hesap patlarsa verdiğin para da boşa gider ucuz olmasının sebebi buymuş. Tavsiye etmiyorum

1 Beğeni

Müdavim başlığım siteye telefondan girince kayboluyor. Bilgisayardan açınca ayarlardan yeniden düzeltmem gerekiyor. Benim telefondaki tarayıcıyla mı alakalı acaba, opera kullanıyorum.

Bende de 24 saatte kayboluyor. Aynı sorun bende de var…

1 Beğeni

hiç bilmiyorum :smiley: takılmayın böyle şeylere bence telefonda yok oluyordur sığdırmak için şu an yönetici olarak girip müdavim yazdım ama değişeceğini sanmıyorum

2 Beğeni

teşekkürler

Laptop donanımından anlayan arkadaşlara bir sorum olacak. Yaklaşık 2 yıldır kullandığım laptop bilgisayarı tozlara karşı özenle koruyorum, hala ilk günkü fps ve ısı değerlerini alıyorum. Termal macun yenilemek gerekli midir yoksa değerlerde değişiklik olana kadar kullanmaya devam mı etmeliyim?

Youtubede rastgele dolaşırken bu kanallara denk geldim buraya bırakayım simulasyon severlerin cidden hoşuna gideceğini düşünüyorum :slight_smile: allah tüm sağlıkçılarımıza ve itfayecilerimize kolaylık versin işleri cidden çok zor.