Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Adamların tarla için kullandıkları araçlara bakar mısınız? Ben bunlar FS 19’da bile alamıyorum :smiley:

4 Beğeni

ETS2 de böyle kural geçerli değil galiba biz kavşak içindeyken dalan çok.

Bir şey soracağım bu Edirne’deki Pazarkule sınır kapısı tırların geçişine açık mı yasak mı?

Yasak, Kapıkule, Hamzabeyli, İpsala çıkışlar.

1 Beğeni

anladım. sağol onur.

1 Beğeni

yt da karşıma çıktı ön panjuru bi garip geldi bana. Askeriyede de kullanılıyormuş. Bu da gelir mi ets ye :slight_smile:

her dinleyişimde başka başka hisler

3 Beğeni

Ülke şu an lise tarih dersi kitaplarında Osmanlı için sadece 2 satır yazılan kısmı yaşıyor, geçmişinden ders almayan toplumlar yok olmaya mahkumdur.

imgurun erişim engeli 2 gün önce kalmış şimdi haberim oldu. Sonunda tarayıcı değiştirmeye gerek kalmadı yazıları okurken

1 Beğeni

Ne askerlikmiş arkadaş ya, ŞAFAK 11, son günler hiç geçmiyor ha…

3 Beğeni

Atarsa 79. Sana hayırlı tezkereler :rofl:

1 Beğeni

Eyvallah çömeezz :joy::joy:

…İşçisin sen işçi kal… :notes: :notes: :notes:

Adsız

(Yarım saatlik yemek molası var sadece :open_mouth: )

2 Beğeni

Nee? Yeni MAN mı??

4 Beğeni

Tasarım olarak dış kısmında cok buyuk bir degisiklik yok. Far tasarımı otobüslerinde kullandığı far ile aynı tampon kısmı alman otomotivlerinde gördüğümüz(ben opel astra nin tamponuna baya benzettim.) MAN yazan yerde herhangi bir değişiklik yok(önceki kasa ile aynı) güneşlik vs değişmemiş zaten. En büyük değişiklik iç tasarımda digital göstergeler falan hoş olmuş. Bunlar benim görüşlerim sizin görüşleriniz?

1 Beğeni

bence güncel kupaya ağır makyaj atmışlar, opel corsa e gibi olmuş, ben iveco s-way’deki gibi yeni kupa yapmalarını beklerdim.

1 Beğeni

Bence güzel tasarımı risk alıp bozma endişeleri var. Bunu doğru buluyorum.

:))) (idlibe yapılan sevkiyatlara istinaden)

2 Beğeni

Öyle bi katkısı oldu ki yani… Hiç sorma… Rahat nöbet tutacağız burda…

2 Beğeni