Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Bu boktan amerikan yapımını izlememiş arkadaşlar varsa hiç izlemesin. Boşa zaman kaybı yaşarsınız. Kendim tarihçi olduğum için epey eleştirel bir gözle izledim bu kadar saçma bu kadar batı yanlısı bir anlatım görmedim. Spoiler istemezsiniz diye detaya girmiyorum ama fetih öyle bir anlatılmış ki sanki Fatih, şans eseri İstanbul’u almış gibi. Hatta kapı açık unutulmuş da Osmanlı ordusu şehre sızmış gibi…
Gerçi objektif bir şey beklemek saçmalık olurdu. Zaten adamların öyle bir derdi olsa Fatih Dönemi uzmanı o kadar Türk tarihçi varken gidip celal şengör gibi jeolog mu jinekolog mu neyse öyle bir adamı konuşturmazlardı.

3 Beğeni
5 Beğeni

acaba kendi başlarına gelse ne yaparlar.Bu adamlar gerçekten insanların sabrını sınaması için gelmiş…

7 Beğeni

Mala gelen cana gelsin diyebileceğiniz (!) bir kaza… :disappointed_relieved:

1 Beğeni

Yalnız teslaya nolmuş öyle ya :confused:

Tofaş gibi ikiye bölünmüş :stuck_out_tongue:

ilk aklıma gelen o oldu :slight_smile: elektirikli tofaş

yt da dolanırken karşıma teknoseyirin et2 ve ats incelemeleri çıktı Rtbs dlc vesilesiyle 1 video daha gelir mi acaba lp den dinlemek ayrı güzel

http://www.hepsiburada.com/aerocool-ac110br-air-hava-delikli-siyah-profesyonel-oyuncu-koltugu-ae-ac110br-air--p-HBV00000JSQLM?magaza=Teknobiyotik

aerocool koltuk kullanan var mı hiç? şu an bu model kafama feci yattı

1 Beğeni

Denişik🤨

2 Beğeni

neyse bu koltuğu aldım hafta içi gelir sanırım secretlab alana kadar idare edicez xdrive almadığım için mutluyum fdgd

1 gönderiler var olan bir konu içinde birleştirildi: Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Hayırlı olsun inşallah memnun kalırsın…

2 Beğeni

:ok_hand:

vay edepsizler 2-3 gun subede beklese nolur? iade edildi diyor geri yollayacaklar mi tekrar yoksa para iadesi mi yapacaklar? aranizda bu durumu yasayan arkadaslar yesillendirebilir mi?

Para iadesi yapılacak, cumartesi gelen kargo evde yoksan pazartesi tekrar dağıtıma çıkar daha sonra geri döner, evde olup adreste yok dedilerse twitter hesabından apartman kamerasında gelenin olmadığını avukatına talimat verdiğini resmi bir dille yaz kıçları tutuşacak şube yakınsa şubeye git o kargo halen şubede olabilir bazen barkod okutup bekletiyorlar.

idefix’i aradim hallettiler sagolsunlar tekrar kargoya verilcekmis

https://www.hepsiburada.com/acer-predator-ph317-53-75me-intel-core-i7-9750h-16gb-512gb-ssd-gtx1660-ti-linux-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q5pey-006-p-HBV00000Q970A

Beyler linkteki PC için ne düşünüyorsunuz? Kafamı kurcalayan bir iki sorumda var.

Ekran yenileme hızı hakkında bir bilgi edinemedim. Bazıları 60 bazıları 120 HZ diyorlar. Kafam karıştı.
Soğutma sistemi nasıldır? Oynayacağım oyunlar malum simulasyon oyunları.
Sonradan hdd takabilir miyim?

Şimdiden Teşekkürler

Yukarida ayri bir aciklama asagida ayri bir aciklama var. 512gb ssd var baskada birsey gozukmuyor. varsa m2 slot vardir birde. ekran yenileme ise 144 yaziyor baska sayfada 120 yaziyor. bence arayip sor.

https://www.hepsiburada.com/acer-predator-ph317-52-i5-8300hq-8gb-1tb-128-gb-ssd-gtx1050ti-windows-10-home-17-3-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000I1D9W

dostum benim arkadaşta bundan var. sadece soğutma soruna cevap vermek için örnek veriyorum. sürekli laptop soğutucuyla birlikte oynuyor 2 yıla yakındır hiçbir sorun yaşamadı. sıcaklık değerleri ortalama 64-70 arasında dolaşıyor.