Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

https://eksisozluk.com/youtubeda-hayvan-videolari-ceken-cocuk--6147374?a=popular

çocuğa destek olalım

2 Beğeni

rtx kötü bir şey değil ama zaten voxel tabanlı bir oyunda zorlayarak rtx üzerinden prim yapmak da dssadsd
performans olayına lafım yok ama komik duruyor :d elbette daha iyi kartla daha büyük ayrıntılı dünyalar tasarlanır

2 Beğeni

rtx kartlardan büyük zarar ettiler super modelleri de ısıtıp koydular önümüze bazı oyunlara yakışsa bile gereksiz bir teknoloji.

https://www.instagram.com/p/B1O9jiahtw1/?igshid=iv57uuabl6zk

Bunlar da iyice b*kunu çıkardılar ha ters şeritte ne işiniz var

1 Beğeni

Direk kim olduğu aşikar işte. Bu vidyoyu yollayacaksın trafiğe alacaklar bu iti aşşağıya. Milletin başına bela olacak yoksa, kendi kanında boğulsa kimse dönüp bakmaz itin eniğine…

2 Beğeni

Ya hani ben şahsen biraz led severim, azı yakışır. Hadi az 110-120 de yapsın ama ters şerit nedir ya, çok haklısın Furkan hocam

1 Beğeni

Ya Allah aşkına bir yol düzenine bakın. Ne ters şeridi. Adam normal yolunda gidiyor. Lütfen bilmeden boş yorum yapmayın.

1 Beğeni

Hayır orası ters şerit minibüsün gittiği yol doğru şerit kamyonetin gittiği yol şehre giriş amaçlı

Valla yol düzeninden çok ne kadar psikopat olursa olsun o kadar hızlı o kadar rahat gidemeyeceğinden dolayı banada pek ters şerit gibi gelmedi ??

ana otoyoldan gidiyor minibüs şehir içine gidiyor zatne videoda diğer şeritte ters yöne giden arabalar geçiyor
ayrıca bu kamyoncu fanatikliğinden bıktım usandım görmek bile istemiyorum 15 yaşında çoluk çocukların işinde gücünde biri için bu kadar saçmalaması kraldan çok kralcı olması anlamsız
şahsa da zarar veriyor

4 Beğeni

Yolun ters şerit olduğunu tırın solunda kalan tabelalardan görebilirsiniz. Bakmak isteyen görür görmek istemeyen 26 yaşında bile olsa göremeyebilir…

Ters şerit durumu yok, fotoğtaftan anlayamıyorsanız google mapsten giresun ticaret ve sanayi odası önüne bakarsanız görürsünüz. Bu herifin tır kullanışını hiç sevmiyorum bir gün birinin başına bela olacak ama ne zaman. Sürekli ceza yiyor zaten. Trt de böyle heriflerle belgesel çekiyor işte :grinning:

1 Beğeni

@Sashigrey TRT’nin bir itibarı yok ki :joy: ha yine haber haberdir.

2 Beğeni

Tırın gittiği yer ters yön değil, video yanyol gibi biyerden çekildiği için tersten gidiyormuş gibi görünüyor ama orası 2-2 şeritli anayol, kameranın durduğu yer ise gidiş geliş küçük bir yol.

Ayrıca o yola o hız çok fazla, Devlet Yollarında maksimum 90 km hız yapılabilir.

güzel duruyor :slight_smile:

2 Beğeni

Kamil Koç, Flixbus’a satıldı deniliyor. Satış için Rekabet Kurumu’na başvuru yapılmış. Kaynak (Fernbus başlığında tartışılmış yeni gördüm.)

1 Beğeni

Şu şirketi de bir paylaşamadılar gitti. 2013 mü 2014 müydü neydi Actera Group adlı yahudi bir şirkete satılmıştı. Neyse, inşalah Flixbus ve bizim için hayırlısı olur.

Arkadaşlar gmail hesabım calındı yeni bir hesap açıp onu steame bağladım ama world of trucks ta giris yapamıyorum bu steam baska profilde ekli diyor. Ne yapmam lazım?

Google’a ticket at hesabını geri al.

Nasıl yapabilirim acaba ? Geceden beri 10’dan fazla yöntem denedim.