Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Herkese iyi bayramlar

10 Beğeni

Herkesin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde bir arada olduğu, birbirinden ayrı düşenlerin kavuştuğu, dertlilerin derman bulduğu bayramlara kavuşmak dileğiyle…

SimülasyonTürk ailesinin kurban bayramını tebrik ederim…:bouquet::bouquet::bouquet:

12 Beğeni

Herkesin Bayramı Sağlıklı Ve Huzurlu Geçsin Diyerek Herkesin Kurban Bayramı’nı En İçten Dileklerimle Kutlarım.

7 Beğeni

Bayramımızı kutlayan herkese teşekkür ederim

2 Beğeni

WRC 8’den bir oynanış videosu: Türkiye Rallisi

Gerçi biraz geç oldu ama :slight_smile:

3 Beğeni

Deli mi ne GG

Türkiye ne hale geliyor, bu Youtube çöplüğünde?

Bu insanlara camdan atla trend listesinde 1. ol deseler atlar. Bana çok saçma geliyor bu adamların videoları.

2 ayağının üzerinde durmaya başlayan, YouTube’de böyle salak kanalları takip etmeye başlıyor. Özgün olmayan saçma sapan içeriklerle milyonlarca takipçi ediniyorlar. YouTube bu konuda bişeyler yapması lazım.

Özür videosuyla 17 saatte 2 milyon görüntülenme almış. Youtuberlerin yediği haltlar her türlü yanına kalıyor yani.

Gençler dün sabah Oyunfor.com üzerinden Fernbus aldım gift olarak, ama 1 gün oldu hala Steam’den herhangi bir şey atılmadı bana, bu olayı yaşayan birisi var mıdır aramızda? 24 saati geçti satın alalı.

Onlarla iletişime geçsen?

Ben ordan alırım tüm oyunları canlı destekleri var hemen yaznalısın. Bana 5 dakika içinde gönderiyorlar sıkıntı olmadı hiç. Oraya yazman daha mantıklı.

Sen key olarak mı aldın, yoksa Steam gift olarak mı yolladılar sana?

Gift de aldım key de aldım hepsi 5 dakika sürmedi.

Bu siteden nasıl oyun alınıyor çekilişle hediye mi veriyorlar?

Parasıyla oyun alınıyor.

2 Beğeni

Peki sitenin bir ayrıcalığı var mı? Sadece parasıyla oyun alınıyorsa Steam’den alırım

Tabi ki yani o sana kalmış daha uygun almak istemiyorsan :slight_smile: Şaka bir yana siteyi kontrol edersen heryerden uygun olduğunu fark edersin. Bazı oyunlarda bazen baya indirim oluyor. Tavsiye ederim, çoğu yayıncıya sponsor bu adamlar.

1 Beğeni

Hmm anladım şimdi teşekkür ederim :+1:

1 Beğeni

gamescom 2019 için hazır mısınız? :slight_smile: Umarım beklediğimiz duyurular gelir. Yeni duyurulacak oyunlar için konular açarız ama tek bir başlıkta açsak da bir şey olmuyor.

2 Beğeni

Nano Games’in oyununda europa truck trial etiketi kullanılmış off-road etkinliği olduğundan https://www.europatrucktrial.org/ bu organizasyonu resmi simülasyon oyunu da olabilir. Basit bir şey olursa pek iyi olmaz da göreceğiz.