Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

F-MAX’in Çin versiyonu ilk defa görüyorum

images%20(1)

images%20(2)

3 Beğeni

Gaz mı? LPG gazı mı?

1 Beğeni

Lpg gazlı çin malı

2 Beğeni

@Omer.A paylaşımın yasak olduğunu unutmuşum o bakımdan sildim bizim firmanın arge çalışması

2 Beğeni

karartmalı farlar bi küçük 1-2 dokunuşla daha iyi olurmuş :smiley:

1 Beğeni

pc :frowning:

1 Beğeni

Oo iyimiş az yakar çok kaçar :grin:

Turan Akıncı geçenlerde YouTube kanalı açtı tavsiye ederim kitaplarında yazdıklarını ve araştırmalarını anlatıyor. :slight_smile:

4 Beğeni

Rusya’da sıradan bir olay… :rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni

okadar kaçtıktan sonra niye durduysa :smiley:

1 Beğeni

@HasanOfke abi, bir şey soracağım, Kullanıyor olduğun SiSl’s Trailer Pack 1.35’te çalışıyor mu? Canlı yayınlarına pek giremiyorum bu aralar. Fakat, Youtube’a yüklediğin ETS2 videolarından birinde görüyorum. SiSl’s Trailer Pack 1.35’e uyumlu ise kullanacağım da.

1.35 güncellemesine uyarlanmıştı zaten çalışmaması için bir neden yok.

Mod’a Steam’den abone oldum ama indirme yok ortada. Abone olduğum halde.

espor gg
oyunlar gg

sıkıntı şu okan bayülgen çok söz kestiği için karşıdaki esporcular şaşırmış onun dışında gayet can yakıcı sözler ve noktalara girmişler böyle bakınca her şey boş görünüyor
savunan da yanlış yerden savunuyor polonyalı çocukla tanışmış biri de vs. vs. wow wow wow yapma ya
ingilizce öğrenmiş de wow wow wow yapma ya

yanlış yerden tutup savununca olmuyor okan bayülgen zaten ikna olmaz onun da cevapları hep aynı ve farklı yerlere bağlıyor

pintipanda olsaymış bak böyle bir yayın olmazdı bence can sunguru saymıyorum bile o da laf yapacak insanlardan doğru anlatacaktı ama biliyorsunuz mesele o değil

3 Beğeni

bir de okan bayülgen karşıdaki iki yayıncı, oyuncuyu iplememiş adam onları saymıyor bile doktor ve taylan yıldız ile konuşması öyle değil g.t ister
bayülgenin yaptığı haksızlık biraz ateşli bir tartışma olamamış

bak bu tweet ne diyor

daha doğru kişilerle güzel bir yayın olabilirmiş ama daha farklı programlarda ciddi ciddi bir araya gelinebilir tabii

o kadar önemli şeyler var hiçbir şey anlatılamamış
pohpohlanmayı tek başına yayın yapmayı aynı oyunları aynı laflarla oynamayı seviyoruz çünkü hiçbir anlamı yok

YKS yerleştirme sonuçları açıklandı.

evet gençler, itü’ye yerleşenleri bi şöyle alalım :smiley:

Muhtemelen ders calışmaya başlamışlardır :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Beğeni

:stuck_out_tongue:

1 Beğeni