@Burak34 abi sen bilirsin hafif ticari bir dizel aracın ortalama ilk hatasını vermesi kac yasinda veya kac km de olur?
Olsun elektrikli araba iyidir çevre dostu zaten diğer araçlarda fabrikada üretiliyor.
Olur mu ben daha gencim görürüm.
Astra J kasalar için durum nedir?
Bizim araç 2011 model caddy 1.6 TDI 102hp. Yıllık bakımı aksatmadan yapıyoruz. 60k kmye geldi 2012de almıştık. hiç sorun çıkarmadı sağolsun. Yakıtı BP den alıyoruz zorunluluk dışında. Bi keresinde şey olmuştu bizimkiler sonraki benzinlikte alalım yakıtı dedi sen gel yol boyu bp olma. Öyle olunca milangaz diye dandik bir yerden aldık. arabanın performansının az da olsa düştüğünü hissettiğini söyledi babam.
1.6 dizel istiyorum başka da aklıma yatan yok o gün karar ne olur bilemem de saçma sapan gönderiler görüyorum belli bir kmden sonra her araçta çıkan sorunu çok abartıyorlar
ahahaha aynen ya bir grup var facebook’ta haykırıyorum görünce diyorsun ya bu adam bu arabayı bu kafayla nasıl alabildi?
Hyundai i20’ler nasıl acaba bir bildiniz var mı? Çok hoşuma gidiyor o araç.
2011 modelini kullandım çok pratik bir araçtı. Model yükseltmek için satmıştım. Onun dışında satmayı düşünmezdim.
araç servisteyken bu aracı vermişlerdi bana ikame araç olarak geçen sene sunroof mevcuttu otomatikti en full versiyonu falandı heralde yani çok fazla özellik aramayıp küçük araba olsun işten eve götürüp getirsin istiyorsan çok güzel her yere sığan arabaydı heleki bendekinden sonra oyuncak araba gibi her yere koyuyordum arabayı sadece yakıtı fazla gelmişti bana benzinli bir araçtı bendeki birde araç güven vermemişti bana ama araç değişikliğinden dolayı oluşan bir hissiyat olabilir tabi bir hafta kullandığım araçtı sonuçta…
Katılıyorum internette bazı forumlarda özellikle bazı şeylerin fanatiklik derecesinde olduğunu bizzat gördüm en ufak bir far ampülünde bile yok efendim şöyle böyle diye saçma ve gereksiz yorumlar yapılıyor… 2013 model Ford Connect Blackline sahibiyim biz pek binmeyiz araca bi yazın Konya-Antalya yapıp geliriz 35k km yi gördüm daha bugün herşeyiyle beni memnun etti bugüne kadar emektar Lada Vegamızdan sonra.Araç işide biraz elektronik alet gibi şans meselesi şansın yanında dediğin gibi Kullanıcınında payı büyük zaten bakımlı araba 100 bindede olsa kendini belli ediyor duruşuyla vs ( Eski kasa connectlerde tek sorun araç 6. vites istiyor 6. vites olsa gidicek… Tabi bide ses yalıtımı çok kötü özellikle yüksek devirlerde uzun yolda 120-130 giderken motor sanki kucağındaymış gibi duyuyorsun o 1.8 dizeli… )
Xiaomi Mi 8 kullanan var mı? Telefonu yakında değiştireceğim de A9 almak yerine iyi işlemcisi olan Çin telefonu tercih edeceğim sanırım en az 128gb olacak. 3 bin lira civarı bütçe var ama cayabilirim. Ya Mi 8 ya Lite versiyonu bakıyorum. Tatmin edecek gibi duruyor.
Lite ismiyle piyasaya sürülen telefonların genelde sonu hüsran oluyor ama bu inceleme yardımcı olabilir. (Murat Gamsız’ın yanındaki arkadaş yeni ve millet sevmedi onu o yüzden beğeni düşük, içerikle ilgili bir sıkıntı yok.)
izledim onları da birkaç özellik eksik mi 8 en uygunu Umut’un bir sıkıntısı yok millet boş muhabbet yapıyor her şey pat diye olacak sanıyor daha 10 video bile olmamıştır herhalde zamanla düzelir.
süper hd 720p dvd rip Ultra Off-Road Simulator 2019: Alaska oyunu 22 şubata şutlanmış.
oyun oynamak istiyorum ülen nedir bu son dakka golleri
mafia 1-2 aldım nostalji olsun oyun oynayım diye (mafia 1 dün 225mb güncelleme geldi,düşünen varsa sorunsuz oynanıyor)
yerli hippiler… cicek cocuklar…
kalite’nin alası
tarz’ın alası
sanat’ın alası
ne oldu? nerde filim koptu bizde?
Ben bu listeyi buralarda biryere linklemiştim sanırım. O kadar keyif alıyorum ki dinlerken… geçmişe hep bir ilgim, alakam var ondan olabilir ama gerçekten insanı huzura erdiren eserler.
Anadolu Rock sevenler için şöyle bir Youtube kanalı var tavsiye ederim: Anatolian Rock Revival
Dün akşamki yayından aldığım klipler:
Bunlar video olarak çıkmıyormuydu ya?
Neyse şimdi ben SiSL ile görüşmeye gideyim Edirne’ye gelmiş Gündem Simülasyon videosu yetişir yine de yav akşama
Biraz Uluslararası takıl SCS CEO 'su mesela Ülkede takıldın kaldın…