Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Onu anladım zaten :smile: insanın kendi malı olunca ekstra kıymete biniyor hem biraz prensipli olmaktan zarar gelmez. :call_me_hand:

2 Beğeni

Arkadaşlar merhaba
ben bir leptop bakıyorum bütçem max 2.000 tl kasmadan ısınmadan bide küçük oyunları oynatacak bir leptop arıyorum bir yardımcı olursanız çok sevinirim
Saygılar;

1 Beğeni

2.000 tl’ye laptop zor ama masaüstü düşünebilirsin bence. Laptop alma zaten kesinlikle.

1 Beğeni

bir leptop alasım var bide pc yükseltsem diye düşünüyorum ama leptop daha iyi basıyor

1 Beğeni

Günümüz dizüstüleri masaüstünden farksız artık tabii fiyatlarda yüksek biraz.

2 Beğeni

Elektronik fiyatları bu kadar yükselmişken 2000 tl’ye laptop bulmak imkansız gibi. Ancak Office programlarını kullanabileceğin bir laptop alabilirsin. 2000 tl’ye sistemini yükseltsen çok daha fayda sağlar. Bu arada günümüz dizüsüleri masaüstünden özellik olarak farksız fakat sonuç olarak laptop’ta mobil aygıtlar kullanılıyor. 1-2 seneden sonra çok fazla yavaşlamalar, kasmalar, ısınmalar ortaya çıkıyor. Masaüstünün avantajları çok daha fazla. En basitinden sistemini istediğin gibi restore edebilirsin.

3 Beğeni

Hayır bir yeni model bir dizüstü ekran kartları, işlemcileri çok güçlü, mobil olacak tabii masaüstündeki parçalar büyük olduğu için küçültüyorlar. Şu konuda haklısın onun yerine masaüstünü yükseltse daha iyi olur.

2 Beğeni

Bir laptop kullanıcısı olarak asla laptop tavsiye etmiyorum :smiley: ne kadar güçlü olursa olsun sonuçta mobil olduğu için masaüstü gibi verim sağlamaz. En azıdan ben böyle düşünüyorum, tabi isteyen laptopta alabilir ama benim gibi pişman olmayın :smiley:

2 Beğeni

tabiki hocam leptop herkez biliyor etkili bir sistem değil en önemli sıkıntısı ısınma
daha karar veremedim bilgi alayım dedim
fiyatları karşılartıralım bi bakçam

1 Beğeni

parçalar aynı masaustu pclerle ben hiç laptop kullanmadım ama böyle sen istesende istemesende böyle olacak, elbette masaüstü daha rahat ama laptoplar çok ilerledi.:smiley:

1 Beğeni

yani laptopla tabi masaustunu karşılastıramazdın onceden suan birçok laptop masaustunden daha stabıl sessız ve hızlı kötü olan sey parça değiştirememen parça küçüldü diye kötü olmaz çünkü artık parçalar dünya üzerinde küçülüyor örnek…ağır sanayide bir çok malzeme büyüktür şalter malzemeleri güç kaynakları motorlar cart curt… günümüz teknolojısyle bunların hepsi küçüldü aksıne eskisine göre daha iyiler… sözüm ona iyi bir dizüstü pc her zaman masaustunden iyidir çünkü hep yanındadır fakat 2000 tl ye bulamazsın orası ayrı… örnek olarak benim laptopu 4 yıl önce aldım lenovo y50 çok iyi değil orta düzeyde diyelim hala şartlarımı karşılar o zamanlar 3.500 cıvarıydı sımdı olmus 8600 ama 4 yıldır yavaşlamadır sestir falan hiç bir şey yok bir gram ses çıkmaz iş ve oyun için kullanıyorum bunu laptop parçaları mobıl falan dendı dıye yazdım… laptop onun için tavsiyemdir ama 2000 bin tl ye artık telefon kalmadı nerdeyse bu devır de alınmaz zaten nacızade fikrim masaustunu yukseltmenden yana

4 Beğeni

hocam benim pc özellikleri böyle masaüstü olarak pc1 pc3

2 Beğeni

ilk cıktıgı gün aldım. konusu kaya off-road’u (kayalara tırmanma ve ilerleme)

cıktıgı günden yılbaşı ayına kadar hiçbirşey yapmadı.
fizik tabanlı diyor ama neyin fizigi uzay? hasar yok,3 arac vardı biri yok oldu. (araclar suzuki samurai ve piikap)

bu oyun indirimde alınır anca.

ultra off-road simulator alaskan 2019 bekliyorum o biraz daha ciddi duruyor,hasar var,mevsim var,dinamik arazi var.
(arac listesi defender 90,jeep willys,toyota 4runner)

5 Beğeni

Dünya üzerinde 3.9 milyar dolar pazar payı bulunan kenevirden 100 milyar dolar ihracat yapacağız diyen Sabah gazetesi mi yapmış bu haberi? Güzelmiş…

biraz bakındım oyunda yakıt,yemek,hasar,alet yönetimi varmış.

kamp yerini bulmaya çalıştıgımız zamana dayalı bir oyun. (yarış degil)
çıkınca çökeriz :slightly_smiling_face:

yapımcı atarlı

People come to me and say 'Meh, another Car Game ".
Oh yeah? I dare you to finish a level. Any level. I double dare you wonkypacker.
You know what’s ‘a car game’? Mario Carts.
Ultra Off-Road? That’s ‘THE Car Game’.
Know the difference.

3 Beğeni

PlayWay, Krakow’da Freemind diye bir stüdyo daha kurdu. Borsaya bildirmiş. Bu stüdyonun amacı Życie Rolnika”i(aslında bir dergi adı) Çiftçinin Hayatı ile Russian Roads isimli projeleri üretmek olacakmış. Özetle bir yerlerde bir çiftçilik simülasyonu geliştiriyorlardı ancak başka bir stüdyo daha benzer bir şey üretmeye başlayacak ancak bu nasıl bir oyun olur bilemiyorum. Russian Roads ile basbaya bir kamyon simülatörü olacak :smiley:

2 Beğeni

evet meydan tamamen mafyaların elinde :smiley:

1 Beğeni

Pamukkale de gitti vay be ulan nasil bir durum bu batan batana her sektör de

Konkordato da artık herkesin borclarini azaltma yolu oldu ama genelde nedense konkordato yapilan firmalara bakiyosun harbiden batmis firmalar degil borcunu odeyebilecek ama ve devlet tarafindan kurtariliyorlar ama ondan degilsen borcunu bile yapilandirmazlar batar gidersin…pamukkalenin kalmasina izin vermediklerine gore yakinda bir firma acilir o zaman yeni badem biyiklilardan demektir…

3 Beğeni

Pamukkale gerçekten iyi ve kaliteli bir firmaydı, üzücü oldu :frowning:

1 Beğeni
5 Beğeni