Bus Simulator 27 [Ana Konu]

Demoyu ben de denedim şehirlerarası dediği Tourist Bus gibi yakın yakın mahallelere gidiyorsun. Oynanış grafik vs hep bildiğimiz gibi olduğundan bir şey yazmaya gerek yok :smiley:

:oncoming_bus: Bus Simulator 27 Demo - Yeni Güncelleme DLSS ve FSR Desteği Getiriyor! :oncoming_bus:

Steam’deki Bus Simulator 27 Demo için yeni bir güncelleme yayınladık - bu güncelleme genel oyun iyileştirmelerinin yanı sıra NVIDIA DLSS ve AMD FSR desteğini de içeriyor.

NVIDIA DLSS ve AMD FSR, başlangıçta ana oyun sürümü için planlanmıştı, ancak Steam Next Fest sırasında aldığınız geri bildirimleri okuduktan sonra, bunları şimdi öne almaya karar verdik. Demo ile ilgili en çok tartışılan konulardan biri performanstı, bu nedenle ekip geliştirmeyi hızlandırdı ve DLSS ve FSR’yi bugünkü güncellemeye dahil etmeyi başardı, böylece Steam Next Fest’in ikinci yarısına hazır hale geldi.

DLSS ve FSR, modern yükseltme teknolojisini kullanarak kare hızını iyileştirmeye yardımcı olabilir. Desteklenen donanımlarda, bu, oyunun görüntü kalitesini yüksek tutmayı hedeflerken daha verimli bir şekilde işlenmesini sağlar. Donanımınıza ve seçilen ayarlara bağlı olarak, bu seçenekler kare oluşturma gibi ek özellikler de sunabilir.

Bu güncelleme bizim için önemli bir adım, ancak çalışmalarımızın sonu değil. Geri bildirimlerinizi incelemeye, performans raporlarını izlemeye ve demo ile tam sürüm için daha fazla iyileştirme hazırlamaya devam ediyoruz.

Demoyu oynayan, geri bildirim paylaşan, sorunları bildiren ve deneyimi geliştirmemize yardımcı olan herkese teşekkür ederiz. Lütfen yeni grafik seçeneklerini deneyin ve sisteminizde nasıl performans gösterdiklerini bize bildirin.

Yama Notları (18 Haziran 2026):
NVIDIA DLSS ve AMD FSR desteği eklendi.
Şehir içi ve şehirlerarası görevlerde tekrarlanan hikaye seslendirmeleri azaltıldı.
Logitech G923 Xbox direksiyon desteği iyileştirildi.
Tutarsız hız sınırı değişiklikleri düzeltildi.
Bazı küçük düzeltmeler ve iyileştirmeler yapıldı.

Yolda görüşmek üzere!

Bus Simulator ekibiniz

3 Beğeni

Yine zaman kaybı oyunlardan biri olmuş. Hız hissiyatı saçma sapan bir kere. Şehir içi için OMSI 2 ve The Bus en iyileri. Şehirler arası için ise ETS 2 Coaches’i beklemek lazım. Fernbus’ı pek yeterli bulmuyorum.

4 Beğeni

yine acınarak bakıyorum, kitabı kapağına göre yargılama sözü bunlar için geçerli değil, kapağından belli ne olduğu bişey umma diyorum bunlardan.

1 Beğeni

multiplayer tanıtım videosu

1 Beğeni

key istemedim henüz zaten fırsat olmazdı çok :smiley: oynayan oynar.

Yine birbirinin kopyası, fiziksiz; “asfalt” olduğu iddia edilen bir yolda, kaldı ki havada süzülüyormuş gibi hissettiriyor, yelkenli sürdüğümüz oyunlardan biri. His yok. “Hava ya, ak git!” mantığı.

Dipnot: Otobüs mü sürüyorsunuz yoksa drag yarışında mısınız, ayırt etmekte zorlanabilirsiniz.

Ve oyun cidden OMSI 2, The Bus gibi yapımların yanında inanılmaz sönük kalıyor.

15 yıllık külüstür oyunu bir geçemediniz ki optimizasyon ve grafik özürlüsü şu oyunu bırakalım :smiley:

oğuz abi sakin ol abi

Yutubırlara key gitmiş oynanış videosu çekmişler ben ne anladım erken erişimden.
@takviyeKablosu sağada geldi mi key

Ben almadım ki napcam
Yani gene elalemin oyununu mu gösterek
Ya da aktif edelim ecsyi gömeriz ohaa omg büyük fırsat

1 Beğeni

Ön sipariş verdim, çıktığında bir bakalım keyif verirse oynarım. Vermezse iade.

Year 1 Edition alanlar yarından itibaren oyunu oynayabilecekler.

Edit: Saat 18:00da oynanabilir olacak

1 Beğeni

Oynanabilir oldu hayırlı olsun.

1 Beğeni

sonuç oynadın mı?

2.30 saat oynamadan sonra ilk görüşümü söyleyeyim;
Oyun yüksek ayarlarda gayet akıcı, donma kasma drop olmuyor.

Sürüşte direksiyon hakimiyeti zor olmuş sağ ve sola dönüş yapmak için direksiyonu çok kez döndürmek gerekiyor. Full gerçeklikte oynadığım için olabilir.

Mercedes ve man’ın yine bus sim 21deki modelleri var yeni modelleri yok (conecto serisi) . Sanırım scsdeki lisans sorunu bus sim serisinde de var.
Safra isminde yeni marka eklenmiş, Temsa’nın Avenue Neo 9e modeline benziyor.
Bus Sim 21 de BYD’nin elektrikli otobüsü direkt oyunun kendisinde vardı bunda maalesef yok :confused:

Genel olarak oyunu beğendim. Bus sim serisi fanatiğiyim çıkan her oyunu beğenirim fazla şey etmeyin . :grin: :grin: :grin:

2 Beğeni

vallah ben sırf oynayıp scs gömmek için ecs övmek için beklentileri konuşmak için istiyorum yazayım mı elemanlara bilemedim yarın akşam şak bi yayın goygoy

1 Beğeni

Yazdın mı elemanlara bu güzel oyunu kaçırma derim :grin:

Ebusco solo Ankara özel halk otobüsleri vibe verdi, öho şoförü gibi kural tanımama, agresif sürme rollenmelerine başladım :grin: :grin:

şimdi yazdım da maksat internet hızı değişirse diye test yayınını buna kilitlemek ahahah :smiley:
arada scs gömer ve överiz
biz buyuz birader
nasıl sokup çıkartıcam yayında görün
bütün otobüsleri sıradan geçiricem.

1 Beğeni

Key gelmiş de yarın internet mevzusu ne olacak bilmiyom. Ararlar mı gelirler mi hemen hızlanır mı gerçi modem değişse rahatım.
Yarın akşam yayın açarız genel olur.

1 Beğeni

mancıyız aga

1 Beğeni