atlas zıpla bebeğim arakla hemen
yok ki kendi modelimiz
emisyon standartlarını gerçekten simüle edelim.
yok ki
yok.
yok anlıyor musunuz
yok
Park üyeleri için birkaç key isteseydin keşke, yayında dağıtırdın. Hiç bizi düşünmüyorsun ![]()
ben artık hiçbir şey düşünemiyorum iptal her şey ![]()
14,49 dolardan çıkış yaptı
Epicden ön siparişle year 1 editionu alıp eklentilerle oyunu kuran var mı? Kütüphanede intouro ve deluxe pack gözüküyor ama indiremiyorum oyunda da yok
ben indirip kurdum 2 gündür oynuyorum
İKTİDARA GELDİĞİMİZDE SIMULATOR KELİMESİNİ OYUNLARA EKLEMEK YASAKLANACAKTIR ![]()
hocam deluxe pack ve intouro dlclerini sen manuel mi indirdin yoksa oyunla birlikte mi indi? Mağaza sayfalarında kütüphanede yazıyor kütüphaneye bakıyorum yok
oyunla birlikte otomatik indi hocam
başlığa süspansiyonsuz otobüs simülasyonu yazalım mı?
Epic gamese yazdım bizlik problem yok oyun geliştiricisine mail atın dedi. Mail attım dönüş yok, bide astragona attım inşallah çözülür sorun. Görseldeki her şeyi ön siparişle almama rağmen sadece oyunu hesaba ekletmişler.
Kutu sürüş simülasyonu. XD
İnsan biraz utanır be. 2016 yılından beri adamlar aynı fiziklerle oyun yapıyor
Dümenden bari biraz süspansiyon ekleseler şikayet gelecek sanki.
Epic gamese yazıyorum sorun bizden kaynaklı değil diyorlar, astrogana yazıyorum sorun bizden kaynaklı değil diyorlar. Sorun benden kaynaklı oyunu almam sorundu. @Demir_Pence hocam epic games kütüphanenizde deluxe Pack ve intouro dlcsi gözüküyor mu? Epic games dlcler oyun içinde gelir ayriyetten indirme gerekmez diyorda.
Oyunu hikaye modunda oynuyorum sürekli görevler yapıyordum en son bir görev geldi ocağıma incir ağacı dikti. 21 otobüs ve şoförle dımdızlak ortada kaldım. Şirketi ufacık bir şehre sürgün ettiler. Artık şoförlerle birbirimizi yiyecez😁.
Geçende belediye başkanının oğlunu goca körüklü otobüsle gece kulübüne götürme görevi yapmıştım. Garip garip görevler var. Fiziklerden çok görevlere odaklanmışlar.
çapları belli oluyor. antin kuntin işlerle uğraşmışlar.
Belediye başkanı malum partili galiba 2-3 görevdir oğlunu zorunlu olarak işe alma görevi geliyor. Oğlu da iyi şoför olsa. Sürüş puanı %10 itibarımızı kötülüyor.
her parti artık öyle fark etmiyor.
Hay anasını otobüse bindirdiklerim sorunu bir türlü çözemediler. Afedersiniz it ite buyuruyor itte guyruguna guyrukta tekrar ite gidiyor. Birbirlerine sorunu atıp duruyorlar.