Bus Simulator 27 [Ana Konu]

Bus Sim27 simülasyondan öte dah çok arcade bir otobüs oyunu gibi. Diğer bir konu ise; SCS nasıl Mercedes ve Irizar markalarının lisansını alamadı ya deli oluyorum. Irizar, ECS ilk duyurulduğunda görüntüler arasında vardı ya üstelik.

1 Beğeni

Şu Tourismo’yu SCS getirse keşke, bu oyunda ne getirirsen getir güzel durmuyor mobil oyun gibi.

2 Beğeni

https://x.com/i/status/2027368126753489127
Uzun mesafeli rotalar olacakmış

Otobüslerin boyutu hala çok tuhaf geliyor. Ne biliyim Tourismo gibi bir otobüsün solaris ile aynı boyut da olması çok komik. Astragon neden hala şu oyunlarında bu tuhaf ışıklandırmayı kullanıyor anlamıyorum. Aynı sıkıntı Construction Simulator 2 de de vardı böyle gözü çok yoran turuncu bir filtre varmış gibi geliyor.

Ön siparişe açılmış fiyatı 14.49 dolar ve Sezon Pass 22.99 dolar.

Sezon pass içeriği ve ön sipariş alanlara verilecek hediyeler;

Microsoft store da oyun 8 eylülde mevcut olacak yazıyor.

Deluxe pack ve Sezon Pass içeriğine burdan bakabilirsiniz ;

Oyunun fiyatı steamde ucuz diğer platformlarda pahalı bilginiz olsun.

1 Beğeni

nolur nolmaz fiyatı yükselir diye şimdiden aldık bakalım :grin:

1 Beğeni

epic de daha ucuz 699 TL

https://store.epicgames.com/p/bus-simulator-27-bus-simulator-27-year-1-edition-be8ff4

5 Beğeni

Steamden iade ettim buradan aldım teşekkürler attığın için

rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana

2 Beğeni

Şehirler arası yolcu taşıma fragmanı yayınlandı. Videoda Torismo , İrizar ve Man Lionc Coachı göstermişler. 8 eylülde çıkacağı kesinleşti.

3 Beğeni

Ecs çıkması lazım acill

7 Beğeni

Ecs çıkana kadar oynarız :grinning:

2 Beğeni

bus 27 çıktıktan 1-2 ay sonra ecs çıkar ona geçeriz benimde plan o şekilde :grin:

1 Beğeni

Yakında demosu herkes için açılacakmış.

3 Beğeni

Tipinde hayır yok derler ya aynı o biçim duruyor oyun. :smiley:

3 Beğeni

Şu çizgifilm gibi olan grafik yapısından ne zaman vazgeçicekler acaba merak ediyorum.

6 Beğeni

Demo yayınlandı

5 Beğeni

Bilgi için teşekkürler @MRTHS . Mesajını görünce bir indirip,deneyimlemek istedim.Açıkçası bana göre görseller ve video çok aman amanda bir oyunun geleceğini göstermiyordu.Ama içerisinde şehirlerarası konsepti olması ilgimi çekmişti.Demo iyi oldu.En azından indirip deneyimleyebiliyoruz.Tabi demo olduğu için seferi çok kısa bir süre sonra “Oynadığını için teşekkürler” yazılı bir mesajla sonlandırmış olsada.Sanırım aynı noktaya kadar tekrarda bir sürüş imkanı sağlıyor.Direksiyon ile oynadığım için sürüş fizik ve dinamikleri konusundaki yorumum genele bakarsak belki çok sağlıklı olmayabilir ama sürüş idare eder diyelim.Fernbus ve The Bus ayarlardında da diyebiliriz.Sonuçta oyun motoru aynı diye biliyorum.Unreal Engine? Birde oyunda tuhafıma giden şey yolcularla arkadaş olabiliyor,sohbet edebiliyorsun.Bileti geçersiz ise araçtan atabiliyorsun.Yolcunun araca binip içeride kendi yerine geçmesi falanda güzel detaylar olmuş.Araç detaylarına gelecek olursam,hiç beğenmedim.Çok eksik ve sönük.Özetle sonuca gelecek olursam;biz özellikle de ETS’ye alışkın olanlar için ve ETS’ye de Coaches DLC’nin geleceğini varsayarsak,pek tercih edilebilir gibi durmuyor.Ama benim ilgim var,çıktığında alırım kenarda dursun arada belki girerim diyen olursa da birşey diyemem.Sonuçta herkes için demo imkanı var.İndirip deneyimlenebilmesi avantajdır.

7 Beğeni

şu an demosunu oynuyorum da işte yani mis gibi haritaya bu sürüş yakışıyor mu evet yakışıyor.
kafayı yersiniz.
salın boşverin.
ecs geliyor sonuçta başka bir şeye ihtiyaç yoktur.

ben şu an cds’ye generic model otobüs koysam çok daha iyi sürersiniz. yok konsolmuş falan hikaye ets 2 nasıl yapacka? salak mı oynayanlar?

4 Beğeni

oyun 4.5-6.5 gb ram kullanıyor. inanılmaz optimize :smiley: tek uğraştıkları şey arayüz ve harita :smiley: gerisi yeni biri icat değil.

1 Beğeni