BUS BOUND traileri paylaşıldı
(Yolda olduğun için detayları paylaşamıyorum)
3sn izleyince optimizasyon ve bug sorunlarından sinir krizi geçirteceğini az çok kestirebiliyoruz
Bus Simulator 21 ve Bus Simulator 18’in yaratıcılarından , gelişen Emberville şehrinde geçen, tamamen yeni bir sürüş odaklı deneyim olan Bus Bound geliyor . Lisanslı Amerikan otobüslerinin direksiyonuna geçin ve günlük rotaları kentsel dönüşüm yolculuğuna dönüştürün.
Hayat Dolu Bir Şehir
Emberville’i keşfedin: Trafik sistemleri, dinamik bir gece/gündüz döngüsü ve birden fazla hava koşuluyla canlı, tamamen simüle edilmiş, yoğun nüfuslu kurgusal bir kasaba. Hareketli kavşaklardan sessiz mahallelere kadar her bölgenin kendine özgü bir ritmi vardır ve rotanız geleceğini şekillendirmeye yardımcı olur.
Amerikan Simgelerini Sür
New Flyer Xcelsior 40ft CNG ve Blue Bird Sigma gibi önde gelen Amerikan üreticilerinin gerçekçi otobüslerinin direksiyonuna geçin . Lansmanda bir düzineden fazla araçtan oluşan büyüyen bir ürün yelpazesiyle, her zaman iş için doğru otobüse sahip olacaksınız.
Şehri Şekillendir
Sadece araç kullanmıyorsunuz, aynı zamanda kamusal yaşamı da iyileştiriyorsunuz. Durakları yükseltin, yeni rotaların kilidini açın, pasif ayrıcalıklar kazanın ve her bölgenin daha canlı, yaya dostu bir alana dönüştüğünü görün.
Hareket Halindeyken Çok Oyunculu
En fazla 3 oyuncuyla bir araya gelin! Birden fazla eş zamanlı rotayı ele almak için ayrılın ve ev sahibinizin Emberville’i geliştirme ve yükseltme hedefine katkıda bulunmak için iş birliği yapın.
Filonuzu Özelleştirin
Koşudan koşuya, yeni otobüslerin, görsel stillerin ve yükseltmelerin kilidini açmak için yolcularınızla iyi niyet yaratın. İster rahatlatıcı bir sürüş deneyimi tercih edin, ister koşularınızın her ayrıntısında ustalaşmak ve optimize etmek isteyin, direksiyona geçin ve yolculuğunuzu kendinize ait hale getirin.
Gerçekçi fizik beklemiyorum. Elektrikli süpürge gibi motor sesleri, gerçek dışı şanzıman davranışları ve fizikler.
Bunu alacağıma The Bus ile devam ederim daha iyi.
Bu Amerika bir tek bana mı çekici gelmiyor?
bu oyun motoru ile sürüş oyunu olmuyor, omsi 2 bu oyunların toplamından daha fazla hasılat yapmıştır.
PUAHAHAHAHAHAHA
hep aynı oyunu çıkarmaktan bıkmadı bunlar da he