Zaten ABD’de geçiyor da, grafikler böyle mi yüksekte? ![]()
baya iyi şehir inanılmaz detaylı yapılmış. prop manyağı yapmışlar. binlerce statik araç koymuşlar. baya yaşıyor. sürekli emberville diye paylaşıp kafa becerdiler iyimiş. rastgele her şey dizilmiş tabii. ben gölgeleri, aynaları, yansımaları medium yaptım. dlss balanceda çalıştırıyorum.
iyi bir başlangıç gerçekten oynamaya değer. direksiyon kontrolleri hassasiyeti, direksiyon cihazı ayarları vs. da baya iyi. klavye ile devam biz.
akşam yayında baya takılırız.
Hasan Ağa bir şeyi beğendiyse olmuştur o şey. ![]()
almanlardan ipini kurtaran iyi iş yapıyor. saber’da deli gibi adam var. hepsi sonuna kadar sıfırdan başlayıp devam ettirecek tipler. öyle devlet fonuyla vs. takılmıyorlar. ruslardan bahsediyoruz ve outsource bir sürü stüdyodan yardım alıyorlar. şakası yok. saber tamamen girmiş. almanlara nal toplattırır. astragon gitti taxilife oyununu yapanlara verdi otobüs projesini tamam ortam grafikler on numara yaparlar ama asıl olay başka. taxilife gibi sabıkalı bir oyunu yapana güvenemiyorum mesele arayüz olaylarını basit şeyleri eklemek değil. taaa en başında tekerden başlayan bir sorunları vardı adamların. ![]()
işte roadcraft’te niye çok şey istedik çünkü yapabiliyorlardı olmalıydı mk. hala sinirliyim. bir sonraki snowrunner büyüklüğündeki gibi oyun böyle olmaz ama zaten roadkings projeleri var. roadkings baya bir şey değiştirecek. pavel anlıyor musun? ![]()
Babalar olayı nedir bunun, vurkaç mı yoksa destek sürer mi?
Yahu herkes grafiklere yorum yapmış, yok mu oynanış hakkında fizik hakkında yorum? Grafikler önemli olsaydı OMSI 2 oynayan bir tane insan bulamazdınız.
çevre güzel gözüküyor ama o oynanış scs’nin yaptığı otobüs oyununun soslanmış hali,yerde oklar, yeşil gülen surat vs gidin mobil oyun yapın.
Demo oyunda stabil yorum yapmak ne kadar gerçekci olur ? Fizik deneyecek kadar bir alan vermemişler şu an. Üstelik burada kimse Tester değil , çok merak ettiysen indirip deneyebilirsin.
Ne bu şiddet ne bu celal? Ben kimseye zoraki bir şey demedim, eleştirel bir yorum yaptım. Her şey grafik olsaydı dediğim gibi OMSI 2 oynayan bir eleman kalmazdı dünya da.
Baktım da genel itibariyle pek sarmadı. Otobüs simülasyonu değil de açık dünya herhangi bir oyun gibi geldi bana. CTS daha iyi bir seçenek gibi duruyor şimdilik, harita tırt olsa da.