BM Logistics "International Transport Services"

arakdaslar ben mı sıze analatamıyorum sız mı benı anlayamıyorsunuz bılmıyorum aracları default zaten denıyorum ve mod sıfır suan arac ızgarası da boyanıyor logoda boyanıyor basıt dedıgınız seyı ben su sırket araclarında 50 tane yaptım denedım hocam o serıtler de r aracta oturuyor ama s aracta atıyor cunku serıtler aracların cıkıntılarında kı bolgeye serıtı cektım gercekten suan 10 tane arac boyaması var halı hazırda modun ıcınde baya ugrastırdı benı

suan yenı save dosyasında aracı denedım ve logoda boyanıyor ızgaralarda

1 Beğeni

Pardon yanlış yazdım hocam kılıç’ın dediği gibi siyah olmalı yukarıda attığınız 2. Fotoda panjur ve scania logosunun rengi aynı olduğu için güzel durmuyor mecburen krom scania logosunu seçiyoruz. Kılıç arkadaşımızda bundan bahsediyor. Konuyu dağıttığım için kusuruma bakmayın

Haklisiniz ama son attigi mesajda seritleri boyarsan logo boyanir yazmis serit zaten boyali anlatamadim bunu tamam fikirler soylenmeli ben birlikte olsun istiyorum zaten ama hocam bir boyamayi 10 kere degistirdim bir noktadan sonra yine mi diyorum musait zamanda onu da degistiririz ama

1 Beğeni

Izgaralar Aracın Renginde olacak Scania yazısıda Aracın renginde olacak, diğer yatay şeritler ve camın altındaki kısım renklendirilebilir olabilir. Siz Kaplama yaparken orayı tamamen kırmızı yaptığınız için ön panjur, ızagaralar ve Scania logosu aynı renk oluyor. Kaplama Yaparken onların ayrılması lazım Scania Logosu renk değiştirmesin hakeza ızgaralarda hakeza.

Çok fazla ayrıntılı özelleştirmeyi oyuncular kendileri yapabilir. Resmi araçlar dışında mod paketinin dışına çıkılıp yorulmaya gerek yok. Ben de tekeri pempe istiyorum olabilir mi? Niye uğraşsın millet…

1 Beğeni

Yapılmasını istemiyorum ben kendimde yaparım. Basit bir olay ama uyuşmazlıklar oldu yazışmalarda ve skin dosyası korumalı :smiley:

1 Beğeni

Uyusmazlik olayi degil hocam bin tane mesaj geldi sunun surasinda bu olsun bunun burasinda su olsun bu niye yok bilmem ne en sonunda bu gunki ile tak etti :slight_smile: istenilen her seyi yapmaya calistim zaten elimden geldigincede vakit ayirabildikce de istenilenleri yapmaya calisacam hepsi bu… bu arada hocam istesen orda bir cok olasilik cikartirsiniz orda tek olmayan sey logonun siyah neden olmayisi ama butun parcalar ayri ayri renklendirilebiliyor ve yaptigim tasarimda on panjur ve izgaralar seritle ayni olmasindan yanaydi ki oyle si iyiydi yoksa komple onu siyah yapardim benim icinde daha kolay olurdu :slight_smile:

1 Beğeni

Nasil bir programdir anlamadim oyundan bezdirdi beni. kacsefer kaldirdim yeniden kurdum guvenlik duvari ayarlarimi defender ayarlarimi yonetici mi ne istersen. ats ye giriyorum oluyor ets ye giriyorum olmuyor. dun yeni profil actim ets de oldu bugun yine ayni profilde calismiyor.

Hocam ikisi bir den demekki cakisiyor keske kaldirip sadece ets icin deneseydiniz en azindan soru isarereti kalkardi birde telemetry sorunu bazen buna sebep olabiliyormus birinin daha basina geldi oyle cozmustu sefer bittiginde programda sefer bilgisi cikiyor oyunu altta alip baktiginizda sol tarafinda teslim edildi edilmedi yada no telemetry yazar acaba siz sefer bitiminde baktiginiz mi ne yaziyordu

Truckbookta sadece ETS2 yada ATS calisiyor yaziyor gerisi bombos
ATS ye girince ki az once bir is tamamladim hersey normal. su anda tekrar ETS actim yuku gormedi yine,

sadece ETS2 de kurdum oylede olmadi.ayni sorunu yasadim. truckbook tan oyuna tikliyorum calisiyor diyor oyuna giriyorum is bitiriyorum ama yazan eden yok.

hocam onceden aynı sıkıntı yasayandı bu cozumu sundu

yük teslimatından sonra mı görmüyor. bizde de bi ara yük teslimatından sonra 1 km sıkıntısı vardı C ye aşağıdaki yola denk gelecek sekilde kurdum düzelmişti sanki alakası olmayabilirde…senin olayda farklı Ets ye girince acaba SDK mı ne diye onay vermen gereken bir metin çıkıyormu girişten hemen sonra

Default paths:
  • ATS (Steam) - C:\Program Files\Steam\steamapps\common\American Truck Simulator\bin\win_x64\amtrucks.exe
  • ETS2 (Steam) - C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x64\eurotrucks2.exe
  • ETS2 (non-Steam) - C:\Program Files\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x64\eurotrucks2.exe
1 Beğeni

bırde surdakı alıntıda resme bakarsanız teslımattan sonra durum bolumunde bır seyler yazar onu soruyorum

yuzde 90 da telemetry sorunu oluyor bu sıkayetler

Aynen hepsi olmasi gereken yerde kurulu, bak suan bitirdigim ETS gorevini yazmadi yine. yuk teslimatindan sonrada yada sefer esnasindada olmuyor. hani gorevi bitiriyorum ki belki teslim edince yazar ama olmuyor.

Hocam steam mesaja bakabilirmisin

yanı hıc bırı verıyı almıyor o zaman oyun hıc gormuyor programda dogru anladıysam

suanakadar 7 tane teslimati yazdi. kimisini 1 km olarak kimisini ets de yaptim ama ats guzergahi yaziyor. birini normal profilimde birbaskasini yeni actigim profilde yapti. yeni bir is daha bitirdim yine birsey yazmadi. ama oyun esnasinda Trucksbook ets calisiyor yazisi var. gorev bitiyor bakiyorum hicbirsey yok. ats de hemen is yaziyor yada az biraz ilerledigim gibi goruyorum ekranda.

hocam sıstemde suan sızın son yukunuz Wrocław -Ostrava havalandırma unıtesı sıstem bılgıyı almıs ama verılerı cekemedıgı ıcın bunu sonucunu sıze vermıyor ve sızın programdakı sorun telemetry hatası ats ıle ets aynı anda oynayanlarda bu sıkıntı olusuyor malesef hocam sızden rıcam ets ve ats klasorlerıne bakıp telemetry ıle ılgılı ne kadar dosya varsa yada program sılebılırmısınız
mesela sunu hıc kullandınız mı oyundakı hız ve mesafe bılgılerı telefona yada tablette canlı goruyosunuz boyle bır program kullandınız mı hıc

ats ıle ortak kurulum yapılınca malesef sapıtma seklı olusuyor bu programda benım gozlemledıgım bu dedıgım gıbı telemetry ıcın pc de dosyalarda arama yapıp bu dosyaları sılıp trucksbook programını temız kaldırıp ets ve ats de bunların pulıng klasorunu sılıp sadece ets ıcın kurabılırmısınız

bunları dememın sebebı program dataları bıldıgın karıstırmıs ats ıcın acmıs ets den bılgı almıs