Bir ara birinin madem ECS çıkmıyor o zaman ECS modunu ben kendim yaparım dediği bir mod vardı, hatta modellediği bir otobüs modelinin görselleri de paylaşılmıştı. O mod ne oldu bir haber gelişme var mı?
Geliştiriliyor.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=34&t=243999
Lan nasil olabilir kamilkoc ne ayak neden daha once haber vermediniz ana cildiricam adam baya ucmus yav helal olsun husni kardesimize her seyini paylasalim hepimiz sikenyaciyiz
KamilKoç’unda kullandığını mı öğrenmiş ne olmuş ondan eklemiş.
Niye o kadar şaşırdın ki ?
Mod güzel ama adamın PC mi kötü yoksa modelin optimizasyonu mu yapılmamış. Kasmalar mevcut şu içerideki kamera olayı aşırı gereksiz.
İçerideki kameralar şey F4 ile düzenlenmiş. Adamın PC’si eski ama Fotoğrafları da öyle.
Oğlum bu ne lannnnn Scania Touring HD mod çalışmasında son durum!
Hüsni kardeşimiz işi biliyor ve çalışıyor. Hüsni kardeşimiz gibi olun. Hüsni kardeşimiz seviliyor çünkü güzel modluyor.
Hepimiz Husniyiz…
Video da var.
Şaka bir yana , cidden işini iyi yaptığı 1 dakikalık videodan belli oluyor .
Bizim Türk’ler de çok güzel mod yapıyor. Ay modu hepsi.
Modu yapan arkadaş bu, imkan verilse kim bilir neler yapacak. Nice zeka fışkıran böyle adam var hepsi harcanıyor, yazık…
Ben ŞOK
Bilgisayarı da yetersiz kasarak oynuyor.
Ona üzüldüm zaten, potansiyel yetenek…
Mod yapımcılarını destekleyen bir şey ( insan, uygulama, proje ) yok mu acaba ? Şartlarını iyilestirebilsrk daha neler yapar bu ve niceleri…
Önemli olan bilgisayar değil , zaman. Zaman oldukça yapılıyor zaten modlar.
Zaten bu tür kalite de mod yapan insanların imkanları genelde yetersiz oluyor ama böyle şeyler ortaya çıkarıyorlar imkanı olsa neler yapacak demek ki…
Asıl fernbusa modlama gelsede etsde man lions coach oynasak