BeamNG.drive [Ana Konu]

2 tane yürüme videosu daha geldi.

2 Beğeni

Görünüşe göre BeamNG’nin yeni güncellemesi v0.22 gün içerisinde yayınlanacak. BeamNG Documentation sitesinde de temasında yenileme olmuş, Vehicles bu sayfada ise oyuna bu sürümde eklenecek olan Soliad Wendower’ı ve Bruckell Legran’ın facelift halinin resmini listeye yüklemişler.

Spoiler

Ayrıca documentation sayfasından BeamNG.drive siteye yönlendirilebiliyor, daha önce var mıydı bilmiyorum, ama oldukça yeni ve interaktif gözüküyor, anasayfa olacak olma ihtimali var güncellemeyle birlikte.

2 Beğeni

0.22 Güncellemesi yayınlandı

1 Beğeni

Içi dolu bir güncelleme. Beamng yapıyor bu işi.

1 Beğeni

İniyor şuanda. Yenilik getirdikleri zaman geliştirerek getiriyorlar seviyorum bu oyunun geliştiricilerini. Şimdi uğraş dur oyunu bozan modları bulmak için. Tek sıkıntım trafik açınca oyunu oynayamayacak derecede FPS düşmesi

İşlemcinizin thread sayısından fazla araba spawnlarsanız, Fpsiniz çok büyük ölçüde düşecektir. Örneğin benim işlemcimde 4 thread var ve kendi arabam dahil 4 arabadan fazla araba spawnlarsam fpsim düşüyor. yani 4 araba varken gayet rahat ancak 5. araba spawnlandığı anda kasıyor. Yapmanız gereken işlemcinizin thread sayısını öğrenmek, ondan sonra ayarlar > gameplay kısmında en aşağıya gidip thread sayınızdan 1-2 düşük bir sayı girmek. Örneğin 4 thread için en fazla 3 yapay zeka koyabilirim. Umarım anlatabilmişimdir. eğer anlatamadıysam lütfen söyleyin.

1 Beğeni

i5 7300 HQ var bende mobil işlemci ama peformansıda fena değil bana oyun zaten MAX 3 tane trafik aracı spawnlıyor ama FPS im 20 lerde oluyor oynanmıyor. Tek araçken grafikler full de 60 FPS akıcı oynuyorum 4 tane fiziksel çekirdek var

Ayarlardan gameplay kısmında en aşağıda kaç tane araba spawnlayacağı ayarı var. Onu düşürmeyi deneyebilir misin? 3 tane spawnlıyorsa o sayıyı 2 yapıp dene

Son zamanların en güzel güncellemesi olabilir. Yürüme modu, yıllardır beklenen Soliad, yeni Legran, hidroliklerin kornayla çakışmaması. Hakkat BeamNG paranın karşılığını veriyor.

2 Beğeni

Bana sorarsanız haritalara galerilerin ve garajların eklenmesi ve yürüme özelliği kariyer modunun yaklaştığının işareti.

2 Beğeni

Ben mpde saçma bir şekilde FPS sorunu yaşıyorum 2 araç varken 30 FPS araca göre değişiyor. Singlede 5 araç hala 50-60 fps

Ama zaten MP oynayasim gelmiyor :smiley: bu arada kariyer modu gelince ufff

Birde mouse ile sürerken ekranda cursorun gözükmesini değiştirebiliyor muyuz çok rahatsız ediyor.

Bu kariyer modu ne olacak acaba uzun zamandır gelmedi. Yürüme modu geldiğine göre ona hazırlık olabilir. Oyun motoru çok geniş her şey yapılabilir gibi

valla tırcılıktan traktör şoförüne, otobüs şöfürlüğünden taksiciliğe her şey olabilir. çok kapsamlı bir oyun. her şeyden biraz olsun bi de ekonomisi olsun tamam işte yıllarca oyananacak yeni bir oyun daha geliyo. rakiplerin artması güzel belki scs de atak yapar böylece.

bence scs nin bu beam ng deki gibi parçalanmasını referans alması lazım ets 2 de 100 le vuruyon tır bilmem kaç hasar oluyor gerçekte öyle değil

Şu videodaki olaylar kariyer modunda yapılabileceklerin ufak bir öngösterimi gibi hissettiriyor.

yalnız bu özellikler gelişirse tam tırcılık yapacağımız kesin :smiley: bu adamlar yapmasa bile modlarla olabillecek bir şey sadece alt yapıyı sağlasalar bile yeterli bence.

2 Beğeni

bencede :green_heart:

En güzel güncelleme kısmını geri alıyorum. Oyundaki tüm ayarlarım sıfırlandı, grafik ayarlarım bile, i5 işlemcili bilgisayarım patlıyordu az daha. Atadığım tuşlar, oyun ekranına koyduğum "widget"lar kayboldu, hatta hız göstergesi bile mil/saate döndü. Vites davranışlarını güç bela zorla gerçekçiye ayarladım, atadığım hiç bir tuş basit-gerçekçi ayarı yapmıyor. Modlarım devre dışı kaldı. hepsini sıfırdan geri devreye soktum, üstelik mod klasörünü de ayrı bir klasöre koymuş, onu bile 1 saatte bulabildim. Optimizasyon adına hiç bir şey yok.

Güncellemeler oyun oynama zevkini mahvetmek zorunda mı ya?

Antivirüslerin ve windows defender’ın dosyadaki değişiklikleri (bazı kullanıcıların belirttiğine göre) şüpheli bulması sebebiyle belgelerimdeki klasörü appdata’ya taşıdılar, oyunu güncelleyince eski klasörden modları ve içindeki bazı klasörleri yenisine taşıyor ama diğer şeyler önceki dosyada kalıyor.

1 Beğeni

image Şuan böyle bir hata alıyorum neden olabilir dün açılıyordu bugün açılmıyor. Defenderden kontrol ettim Win32 de bir trojen bu dosyayı etkiliyormuş temizliyorum tekrar indiriyorum oyunu tekrar bu hale geliyor