son güncellemede çoğu kullanıcı windows defender ve bitdefender’ın beamngdrive.exe dosyasını virüs (daha doğrusu trojanlı) olarak gördüğünü söylemiş, bir kullanıcının gönderdiği virustotal linkte de böyle gösteriyor, ancak geliştiricilerden şu an bir cevap yok. Ben exe dosyasından çalıştırıyorum çoğunlukla (yani steam’i açmadan), bu sorun bende çıkmadı.
Aynı hatayı bende alıyorum adamlar trojenli dosya yüklemiş
Anlaşılan hatalı pozitif gibi görünüyor, bu sorunu yaşayanlar antivirüs programından oyunun klasörünü istisnalar grubuna alıp karantinadaki exe’yi de geri yükleyerek tekrar oyuna ulaşabilir.
bende izin ver dedim umarım kötü şeyler olmaz
Gridmap haritasının yeni bir versiyonu için (şimdilik V2 deniliyor) bir teaser yayınlandı.
https://twitter.com/beamng/status/1384541638291230723?s=20
Bonus
kaynak link
Forumdaki kullanıcılardan alınan dönütle WIP aşamasında, söylenene göre, bu resimlerdeki bölgeler ve cisimlerin resimdeki gibi olacağı kesin değil, eklenip çıkarılabilir.
en azından çarpışma testi videosu yapabileceğimiz bir ortam yapıyorlar bu sefer
Assetto Corsa’dan aktardığım Brands Hatch pistini paylaşmak istedim. BeamNG fiziği ile gerçek pistlerde sürmek zevkli oluyor. iyi eğlenceler
güzel olmuş ellerine sağlık bu hafta haberleştiririm
BeamNGdrive - Brands Hatch Circuit modu yayınlandı
F-MAX aktaracak birisi olsa keşke hıncımı burada çıkarmak istiyorum
F-Max’e akıl almaz işkenceler düşünüyorum şu anda, mesela ağır tonaj testi, fren fadeout testi, otobüsle çarpıştırma falan neyse çok uçmayalım
Bu arada SourDisc diye bir youtube hesabı buldum, Rusya’daki dashcam videolarının seslerinin üstüne BeamNG.drive’dan çarpışma videoları koymuş, mükemmel ötesi, son videosu bugün çıktı.
Dikkat, б… içerir
aga bi durun be yürü be kim tutar sizi ulan
Altı ay önce yayınlanan v0.21 sürümünde yapılan yeniliklerden birisiydi, o zaman kısaca bir satır yazı ile bahsetmişlerdi, ne olduğu ve nasıl yapıldığı oldukça merak edilen bir yenilikti. Hiç boş durmuyorlar gerçekten
Ibishu Wigeon adlı araç tanıtıldı, sanırım üç tekerlekli Ibishu Pigeon ile aynı aileden olacak. Belki Pigeon’a da remaster yapılıyor olabilir.
Galiba ağır bir şekilde Pigeon’a revizyon geliyor ve bu sefer çok beklenen 4 tekerlekli versiyonu da gelecek çünkü bu yeni araçta direkt Pigeon şasisi kullanmışlar.
Bana da öyle geliyor, geliştiricilerin araç yaparken bu son iki senedeki genel tavırları sadece bir araç yapmak yerine çeşitlilik için ortak parçalar kullanan yeni araçlar eklemek şeklinde: vivace ve tograc, legran ve wendover, gavril markalı araçlar… Pigeon da bu araç ile parçaları paylaşacaktır diye umuyorum.
Forumda 5 dk önce geliştiricilerden tdev tarafından bu fotoğraf yayınlandı. Aydınlatmaya mı yine güncelleme geliyor, yoksa t-series’e de mi remaster geliyor, pbr eklenebileceği söylenmişti daha önce, doku güncellemesi de olabilir, kafamda deli sorular
edit: oyundaki şimdiki halini çekmeye çalıştım
pbr zaten gelecekse istediğimiz ortamı yakalarız müthiş olacak
pbrsız oyun mu olur?
Dört tekerli hali
Çoğunlukta bu aracın üç tekerleklisi var
Aracın gerçek hayattaki adı Bond Bug bir İngiliz arabasıdır.