Evet, kovalama özelliği trafikte mevcut. Aslında istediğin aracı kovalattırabilirsin. Bütün trafiği polis aracı seçip hepisinden de kendini kovalamanı seçebilirsin.
yuvarlak menüde yapay zeka sekmesine girince teke tek istiyorsan “Kaç!” yada “Kovala Beni!” düğmeleri ile kovalama başlatabilirsin.
Bütün trafik polis olsun beni kovalasın diyorsan, Yuvarlak menü>Trafik, polis trafiği oluştur, trafiği durdur ,(araç seçici bölümünden) araçları istediğin polis araçlarıyla değiştir, trafiği tekrar başlat.
araçları önce varsayılan boya ile açacaksın, sonra üzerine parça seçici bölümünden paint design sekmesinde “turkish police livery” kaplamasını seçince araçlar o kaplama ile kalıyor.
Yine çok ayrıntılı bir mod yayınlandı. Mrcrash ve Alex_The_Gamer tarafından yaklaşık 2 senede yapılan bu mod, çeşitli şase ve üst seçenekleri içeriyor.
Daha önce de çeşitli Avrupa, Rus kamyonları geldi bu kez daha derli toplu güzel olmuş. Çok beğendim. F-MAX modelinin BeamNG.drive’a aktarılmasını istiyorum aslında özellikle bu videodan sonra çok çok iyi olur. Bunlara mı teklif etsek ne yapsak? Zor iş ama olabilir
ETS2’deki modelden daha çok detaylandırma isteyebilir, motor, yürür aksam, süspansiyon, hatta tekerlek göbeklerine kadar ayrı ayrı parça halinde olması gerekecek. imkansız değil ama çok zaman alır, blender’da usta biri lazım.
Multiplayer modu geliştirilmiş 1 hafta önce dememiştim yavaş giderken ping göze batmıyor. Senkronizasyon çok zayıf kaza yapıldığında hasar alıyorsun fakat offline gibi değil diğer araç içinden geçip gidiyor.Pistte yarışmak çok keyifli oluyor. yorumlar da yapımcılara biraz sinirlenmişler imkansıza yakın diye yazıyor kendi blogların da
(biraz eski paylaşım yapılmamış galiba bunla alakalı bende yeni keşvettim.)
MAN TGS modeli bildiğim kadarıyla Farming Simulator’dan alınma, o yüzden dokular biraz kötü görünebilir, ama onun dışında en az oyundaki Gavril T serisi kamyon kadar kaliteli bir araç. En azından oyundaki Avrupa kamyon eksiğini kapatıyor. Şu anda tek sıkıntısı Repo’ya düşmemiş olması.