Cumaya kadar 1.54 tam sürümün gelmesi de yüksek ihtimal.
Umarım yeraltı depolarına teslim edilecek Special Transport yükleri depo tavan yüksekliği göz önüne alınarak uygun dorse-yük kombinasyonu yapılarak hazırlanmıştır. Oraya kadar gidip girememek baya koyar insana.
Önceki 2 DLCde dinamik yükleme boşaltma vardı. Bundada olacaığını düşünüyorum. Acaba bu sefer hangi yüklerde dorsede dinamik yükleme boşaltma olacak ? Gameplay videosunda boş bir flatbed dorsesi takılı. Eğer o bir işaretse belki bu sefer flatbed dorsesine dinamik yükleme boşaltma olur. Yada Missouri yer altı depolarıyla bilindiği için kapalı dorselerede gelebilir.
Dlcyi göndermişler de ne yapalım açalım mo yayın direkt?
yarın akşam erkenden şey ettiririz. bu akşam kadir gecesi + yayın yapacağım diye şey etmedim hatta küçük bir projeyi release edicem.
Yarın akşam 18:00 civarı saç sakal tıraşı da olup çıkarız+
mübarek Missouri yollarına.
Yayını iftardan sonra mı yapsaydın acaba? 1.54 tam sürümde geldi. Millet işten gelince rahat rahat iftarını yapıp güncellemeyi indirsin.
pcye format attım da oyunu yükleme gereği hiç duymadım. Değer mi sizce beyler? bu dlc güzel mi coğrafyası nasıl buranın? kansas gibiyse uykumu getirir benim. gerçek hayatta düz yol severim ama ats de ve etsde düz yolları hiç sevmiyorum
Kamyonun motor bağırtma sesini duymak istiyorum.
Farklı eyaletlerde olsa sonuçta ülke aynı ülke. Kansas nasılsa burasıda öyle. Missourinin tek farklılığı yer altı depoların olması bence. Hasan abi yayında oynadıda Kansas Cityden başlayıp Joplin’e gitti oradanda Gape Girardeuya gitti ben öyle aman aman farklılık göremedim tabi diğer şehirler nasıldır bilemem. Yani bilemedim ama yer altı depoları dşında aman aman fark olacağını sanmıyorum yollarda vs ama şehir içleri nasıldır bilemem tabi.
5 dolar bişey değil ama oynamayan adama gereksiz.
Yayını sırf açmak olsun diye yaptım.
sarmıyor artık ne ets ne ats
2021 wyomingten beri atsyi dlc çıkmadan 2-3 aylık süreçte oynamıyor bile olsam çıktığı an alma refleksi gelişmiş bende. sadece texası biraz geniş ve pahalı diye sonra almıştım. bunu da sabredemeden alırım gibi çünkü batıya iyice yaklaştık harita iyice genişliyor vs. geciktirmenin bir anlamı yok çünkü kaydadeğer bir indirim görmesi minimum 2 sene sürüyor dlclerin. durum iyiyse ya da birikmiş paranız varsa alın.
Bundle olmadan 6.05$
Bundle mevcut.
MİSSOURİ MİGHTY HAUL
5.45
Bu sadece Missouri yoksa geçerli. Eğer o paketlerdeki başka DLC yoksa fiyat artabilir. Ama bence olmazsada bu paket alınabilir. Esktradan yük seçenekleri olur. Bende paketlerin hepsi var. Sadece Missouri yok. Onuda birazdan alacağım.
bundle’daki diğer paketler yoksa zaten bundle olmuyor. 8.28 gibi bir fiyata geliyordu galiba fazla paketlerin fiyatını ekleyince. sadece hepsi varsa uyguna geliyor.