aldım bile 5,45 usd
Sende boya paketi yok o yüzden öyle. Bende 5.44 olarak gösteriyor. paketin içerinde Sahip olmadığınız 2 öğenin tekil fiyatları olacak o 6.05 dolardan fazladır.
Hayırlısı olsun
sagolasın teşekkürler
scs dlc fiyatlarini sabit tutarken bizde zamlanıyor
nebraskayı 160tlye mi 180tlye mi ne almıştım bu 210 tlye satılıyor hahahaha trajikomik bir ülkede yaşıyoruz gerçekten
Yer altı depolarında trafik varmış. Hasan abi oynarken görmemiştik. Denk gelmedi yada sonradan eklendi muhtemelen. Ben Kansas cityin yer altı deposuna yük getirdim bırı tır 2 araç deponun içinde seyir halindeydi. Çok nadir oluyor sanırım.
tl olarak karşılığı ne kesti söyleyebilir misin
bendeki bundle kargo dlc li 5,44 usd toplamda ödeme 4,77 usd herkes de farklı mı oluyor bundle
İlk defa duyuyorum farklı olmasını. Kişiden kişiye değişiyor mu cidden bundle fiyatları.
steam cüzdanda varsa bir kac cent onun üstüne almıstır. yoksa alacağı ücret 5.44usd
Normalde belki Kansans konusuna yazmam gerekiyor ama kansas citynın yarısı burada olduğu ve burası daha yeni olduğu için buradan sormak istiyorum. Ben haritayı %100 yapmaya çalışıyorum. Doğal olarakda bütün gizli yollardanda geçmem gerekiyor. İnternetten kopya çekiyorum nerede gizli yol var onu bulmaya çalışıyorum ama bir sorunum var. Baktığım yer Equos Power Transport’un kuzeydoğu çıkışını kullanın diyor fakat haritada kansas cityde Equos Power şirketini bulamadım.
Not: Biraz araştırma yaptığımda Kansas Citydeki Equos Power şirketinin adı Enterpriser olarak değiştirdiğini buldum. Tam bunları yazarken aynı zamanda araştırmaya devam ettim bu kadar yazmışken iptal etmekde istemedim belki benim gibi bulamayan vardır diye buraya bu şekilde gönderiyorum.